Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Noiembrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ISO-CONNECT: Banda din EPDM destinata izolarii optime, la exterior, a ferestrelor
ISO-CONNECT: Banda din EPDM destinata izolarii optime, la exterior, a ferestrelor
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Sep 2019 06:03
Iso-Connect constituie o membrana de etansare din cauciuc sintetic pe baza de EPDM (etilen-propilen-dien monomer) folosita pentru etansarea la exterior a ferestrelor si fatadelor. Produsul prezinta o stabilitate deosebita la temperaturi cuprinse intre -30°C si +100°C. Iso-Connect este disponibil la dimensiuni de 100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm, 400 mm si 500 mm, la cerere existand posibilitatea livrarii la lungimi solicitate de beneficiar. Unul dintre avantajele majore ale materialului din care este executata garnitura este reprezentat de rezistenta practic nelimitata a acestuia la actiunea radiatiilor ultraviolete. Pentru adaptarea la o gama cat mai extinsa de geometrii, membrana este fabricata fara benzi adezive, cu banda SK, banda BT sau in ambele variante, grosimea acesteia fiind de 0,8 mm. Din punct de vedere al incadarii in clasa de reactiei la foc, produsul face parte din clasa E, prezentand o compatibilitate completa cu bitumul.
 
Compensare completa a miscarilor din jonctiuni
Cea mai importanta caracteristica a benzii Iso-Connect este reprezentata de flexibilitatea sa extrema, care ii confera caracteristici optime pentru aplicatiile ce presupun sigilarea la exterior a elementelor de ferestre si usi existente in structura fatadelor. Totodata, produsul prezinta proprietati de rezistenta la sfasiere si are o stabilitate mecanica foarte ridicata. Datorita materialului din care este realizat, Iso-Connect poate fi intins perfect peste jonctiuni, compensand complet miscarile acestora. In plus, produsul are o rezistenta sporita la actiunea factorilor agresivi de mediu. De aceea, este recomandat inclusiv pentru sigilarea pragurilor, in conformitate cu prevederile standardelor DIN 18531 si DIN 18533. Foarte important de mentionat este faptul ca, gratie caracteristicilor sale, banda din EPDM este perfect compatibila cu exigentele actuale de sustenabilitate in special pe latura energetica a conceptului respectiv, producatorul asigurand o garantie de functionare de 10 ani. Desi este proiectat pentru aplicatii ce implica aparitia unor sarcini speciale ce apar mai ales in zonele de exterior, produsul este disponibil si pentru utilizarea la interior.
 
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
2020-video-C_
SISECAM
ghid_montaj
TELECOAUTOMATION
rehau
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceunink_2020
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE