Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 August 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Jansen Art’15: Sistem ingust de profile din otel pentru usi si compartimentari
Jansen Art’15: Sistem ingust de profile din otel pentru usi si compartimentari
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 22 Mai 2020 10:50
Jansen AG, principalul producator european de sisteme de profile din otel pentru fabricarea de usi, ferestre si pereti cortina si partenerul elvetian al Alukönigstahl, si-a dezvoltat in mod continuu gama de produse pentru largirea aplicabilitati lor, de la constructii industriale la monumente istorice dar si constructii rezidentiale. Una dintre noutatile prezentate la BAU 2019, a fost Jansen Art’15, un sistem de profile neizolate care permite realizarea unui design sofisticat, extinzand astfel sfera creativa a arhitectilor ambitiosi cand vine vorba de designul interior al vilelor, cladirilor comerciale si publice orientate spre design.
"Latimea vizibila extrem de redusa a Jansen Art’15, permite un design unic, iar otelul, materialul din care sunt facute profilele, asigura o durata de viata lunga si stabilitate mecanica buna si pentru elemente de dimensiuni mari. Prin aceasta, Jansen Art’15 nu numai ca extinde domeniul creativ al arhitectilor pentru proiecte noi sau de renovare de cladiri rezidentiale, comerciale si publice, dar raspunde si asteptarilor celor mai exigenti beneficiari privind designul si functionalitatea unui produs", precizeaza reprezentantii Alukönigstahl Romania.
Usile si peretii de compartimentare construite din Jansen Art’15 sunt foarte usor de integrat in amenajarea incaperilor, pot separa zona de intrare de camera de zi, bucataria din zona de luat masa sau biroul de acasa de camera de zi, fara a afecta optic spatiul.
Cateva caracteristici: adancimea profilelor este de 50 mm, iar latimea vizibila a profilului pentru vitrine fixe este de doar 25 mm. Se pot realiza usi cu unul sau doua canaturi pana la 2,4 m inaltime.
"Jansen Art’15 poate fi prelucrat folosind metode manuale, ceea ce face ca fiecare element sa fie unic. Orice element realizat cu Art’15 este dovada valorii adaugate de prelucrator, fapt care ii permite sa se distanteze de obiectele de serie", mai precizeaza furnizorul.
***
Alukönigstahl are de 60 de ani o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel. Din 1995 a fost infiintata si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozit in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 25 de ani Alukönigstahl Romania a realizat mai mult de 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, printre care se afla Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
VBH
ROTO
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE