Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PENOSIL: Gama GoldGun 65 raspunde celor mai exigente cerinte
PENOSIL: Gama GoldGun 65 raspunde celor mai exigente cerinte
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Ian 2015 16:35
Spuma poliuretanica Penosil GoldGun 65 a fost desemnata in 2014 ca produsul anului in oferta companiei, in urma vanzarilor semnificative pe care le-a inregistrat pe intregul parcurs al exercitiului financiar anterior. Gama Penosil GoldGun 65 include trei spume de pistol diferite, cu caracteristici distincte, destinate izolarii si etansarii eficiente a rosturilor. Simpla apartenenta a acestora la categoria Gold (celelalte doua fac parte din seriile Premium si Standard) le recomanda ca fiind produse cu calitati superioare, destinate in principal profesionistilor. Totodata, spumele poliuretanice pentru pistol din seria GoldGun 65 sunt caracterizate printr-unul dintre cele mai inalte niveluri de calitate si au un debit sporit, fiind capabile sa raspunda, astfel, cerintelor celor mai exigenti utilizatori, indiferent de dificultatea conditiilor de instalare.       
 
Gama Penosil GoldGun 65 include trei modele cu caracteristici distincte
 
Primele doua modele incluse in aceasta serie - GoldGun 65 si GoldGun 65 Winter - reprezinta spume solide pentru constructii, cu structura uniforma si densa, aplicabile cu pistol. Ambele modele au un debit cu 30% mai mare decat cel al celorlalte sortimente similare, sunt disponibile in recipiente cu aerosoli de 1.000 ml si continut de 900 ml si pot fi aplicate la o temperatura a aerului cuprinsa intre -5° C si +30° C (pentru spuma de vara) si de -18° C si +30° C (pentru modelul GoldGun 65 Winter). Dupa intarire, ambele produse pot fi personalizate cu vopsele pe baza de apa. Dintre domeniile de utilizare, se disting fixarea de perete a panourilor si a placilor izolatoare, precum si a tiglelor pentru acoperisuri.
Modelul Penosil GoldGun 65 Plus All Season este destinat utilizarii in conditii similare, respectiv pentru fixarea panourilor si a placilor izolatoare de perete, obturarea orificiilor, a crapaturilor si spatiilor din zidarie, izolarea rosturilor (in beton, gips-carton, ziduri de caramida si lemn), precum si pentru izolarea si fixarea tevilor in deschizaturi. Modelul GoldGun 65 Plus All Season se comercializeaza intr-un recipient cu aerosoli de 1.000 ml si continut de 850 ml si are un debit cu 43% mai mare decat spuma obisnuita. Fabricat in baza inspectiei de calitate pe cinci niveluri din ingrediente ecologice, sortimentul functioneaza la fel de bine pe timp de vara si iarna, dupa intarire existand, de asemenea, posibilitatea vopsirii.  
Toate cele trei modele din gama GoldGun 65 permit dozarea precisa, utilizarea economica, au aderenta puternica, se intaresc rapid si asigura post-expandare redusa. In cursul aplicarii, temperatura recipientului trebuie sa se situeze intre +5° C si + 25° C, cele mai bune rezultate fiind obtinute la + 20° C, valoare optima si in ceea ce priveste temperatura aerului. Particularitatile deosebite de care dispun le recomanda pentru utilizarea la lucrari de inalta calitate, voluminoase, cu un consum ridicat de spuma poliuretanica si cerinte superioare de izolare termica si fonica, precum si pentru instalarea si izolarea usilor si a ferestrelor. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza