Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Decembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Reynaers: Posibilitati arhitecturale multiple cu noile sisteme de usi Masterline 8
Reynaers: Posibilitati arhitecturale multiple cu noile sisteme de usi Masterline 8
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Mai 2020 05:00
Noua generatie de usi din aluminiu Masterline 8, promovata de Reynaers, ofera un maximum de confort si siguranta si are un raport calitate-pret excelent, permitand, in acelasi timp, libertate arhitecturala deplina, prin numeroasele variante de design disponibile, care au eficienta energetica imbunatatita.
Usile MasterLine 8 cu panel lipit, certificate pentru locuinte pasive
Gama de usi MasterLine 8 include usile cu panel lipit (Panel Door), certificate pentru locuinte pasive si usile pivotante (Pivot Door), reprezentand cea mai recenta extensie a seriei.
Usile cu panel lipit MasterLine 8 sunt o solutie ideala de usi de intrare, intrucat indeplinesc cerintele actuale ale beneficiarilor legate de siguranta, izolare termica, stabilitate si confort. Acestea ofera, totodata, libertate de design in privinta panourilor, intrucat, cu ajutorul acestora, se pot crea usi de acces de dimensiuni mari (pana la 1,4 m x 3 m si greutate de pana la 250 kg), atat cu deschidere interioara, cat si spre exterior. Totodata, acestea pot fi folosite atat la interior, cat si la exterior, avand multiple variante de design pentru panouri si geamul decorativ. Certificarea pentru locuinte pasive, acordata acestei serii de usi, este dovada unor indicatori de etanseitate la aer si a unor performante termice excelente. Usile MasterLine 8 sunt foarte robuste, fiind conforme clasei 3 de rezistenta antiefractie (RC3). Durabilitatea acestor modele este inclusa in clasa 8 si le asigura performante superioare testate la un milion de cicluri de deschidere, iar rezistenta la impact se incadreaza in clasa 5. Usile din seria MasterLine 8 pot fi echipate cu o gama extinsa de incuietori si balamale (inclusiv bara antipanica si protectie impotriva prinderii mainii) si ofera posibilitatea de a li se adauga vizor, ceea ce contribuie la sporirea gradului de siguranta oferit. Performantele acestor sisteme sunt dovedite de izolarea termica de pana la 1,4 W/mpK si de acustica excelenta, dar si de etanseitatea la apa si la aer de pana la 600 Pa. Gama MasterLine 8 include si o usa necoplanara cu prag si etanseitate de 600 Pa.
Usile pivotante MasterLine 8 sunt o solutie arhitecturala atractiva si o varianta pentru proiectele prevazute cu usi foarte mari, fiind usor de asamblat, instalat si avand un nivel ridicat de etanseitate la aer. Astfel, pot fi integrate in configuratii cu una sau mai multe usi, fiind foarte potrivite pentru sali de concerte, restaurante, scoli etc. Modelele din aceasta gama cu prag imbunatatit si de tip ingropat se incadreaza in clasa 4 de permeabilitate la aer. Acestea permit accesul generos al luminii naturale si pot fi echipate cu panel, ferestre de tip „spion” sau sticla. In urma testelor, usile au fost certificate pentru utilizare in zone cu clima rece si temperata, datorita coeficientului scazut de transfer termic de 0,72 W/mpK. De asemenea, au o rezistenta la vant de pana la 1.200 Pa, ceea ce inseamna vant cu rafale de 160 km/h. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro 
 
SISECAM
TSV
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza