Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Saint-Gobain Glass lanseaza Calumen Suite, configurator digital pentru vitraje
Saint-Gobain Glass lanseaza Calumen Suite, configurator digital pentru vitraje
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 01 Mar 2023 12:51
Saint-Gobain Glass lanseaza Calumen® Suite, o noua serie de servicii digitale, si anunta noul Calumen® - prima aplicatie online din acest pachet.
Noua aplicatie Calumen®, care inlocuieste serviciul CalumenLive, constituie un nou configurator pentru vitraje, dezvoltat pentru toti profesionistii din industria constructiilor, indiferent de nivelul lor de expertiza in domeniul sticlei: arhitecti, proiectanti, ingineri, consultanti, producatori de fatade, producatori de ferestre, procesatori de sticla si antreprenori generali.
Prin interfata usor de utilizat, aceasta versiune inovatoare a aplicatiei Calumen® ofera utilizatorilor urmatoarele functionalitati cheie:
- Modul proiect
- Modul de comparatie intre mai multe configuratii de vitraje
- Modul de cautare a vitrajului potrivit in functie de performante si/sau necesitati
- Backup
- Duplicare
- Baza de date imbunatatita cu performante acustice
- Randari vizuale
- Certificari oficiale
Cu un design all-in-one si functionalitati usor de utilizat, noua aplicatie Calumen® este instrumentul perfect pentru identificarea vitrajului potrivit pentru proiecte arhitecturale de orice dimensiune, pentru ferestre rezidentiale si pentru toate celelalte utilizari ale sticlei in cladiri.
Noua aplicatie Calumen® poate fi accesata la adresa www.calumen.com si este disponibila in 13 limbi pentru utilizatorii din intreaga lume.
Pentru a facilita activitatea companiilor din industria constructiilor, Saint-Gobain va continua sa adauge noi servicii si functionalitati seriei Calumen® Suite.
 
Care este semnificatia numelui?
Numele Calumen® este o prescurtare de la „calcul” si „lumen”. Lumenul este unitatea de masura internationala pentru fluxul luminos.
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left