Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Salamander GRETA: Noi sisteme ustenabile orientare catre design si reciclare
Salamander GRETA: Noi sisteme ustenabile orientare catre design si reciclare
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Mai 2021 06:38
Salamander Window & Door Systems propune partenerilor sai din intreaga lume noua fereastra Greta, ce beneficiaza de un aspect modern de beton, asigurat fara aplicarea unor folii laminare. Prin lansarea acestui produs este subliniata inca o data importanta pe care compania germana o acorda stilului si viziunii. Solutia constructiva a fost dezvoltata pornind de la o reteta speciala, bazata exclusiv pe materie prima reciclata, obtinuta de la ferestrele vechi si deseurile provenite din productie. Designul este unic, noua linie premium Greta fiind rezultatul multor ani de experienta tehnologica. Masuratorile de laborator indica valori optime de termoizolare, situate la nivelul impus de standardul pentru case pasive. Textura moderna si naturala, nu doar corespunde tendintelor arhitecturale actuale, ci transforma ferestrele intr-un obiect de design tangibil. Greta impresioneaza, de asemenea, prin durabilitate, fiind rezultatul unui ciclu inchis de productie. 
 
Produs cu anduranta sporita, ce necesita un nivel minim de mentenanta
Sistemul prezinta o anduranta deosebita la precipitatii, radiatii solare si solicitari mecanice, fiind usor de folosit si de intretinut. Produsul este disponibil in nuanta gri-deschis la partenerii selectati, la momentul actual alte culori fiind in curs de dezvoltare. Oferta Greta se adreseaza sistemului multicompatibil greenEvolution, in variantele sale free si flex A, precum si sistemului bluEvolution. Trebuie mentionat faptul ca profilul impresioneaza din punct de vedere estetic, in special in varianta greenEvolution free, gratie designului sau zvelt. Odata cu lansarea acestei solutii constructive, Salamander Window & Door Systems demonstreaza din nou consecventa in ceea ce priveste implementarea strategiei sale de sustenabilitate atat in materie de produse, cat si prin prisma comerciala. Obiectivul declarat este cel de reducere semnificativa a amprentei de carbon si, implicit, de aducere a unei contributii importante la protejarea mediului si crearea de produse tangibile, orientate catre design.
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left