Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Serie de elemente inovatoare de inchidere, promovate de BITT-BAU
Serie de elemente inovatoare de inchidere, promovate de BITT-BAU
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 20 Dec 2016 17:19

O linie de sisteme de incuiere de inalta siguranta si calitate, care include solutii tehnice inovatoare, va fi promovata in 2017 pe piata romaneasca de catre compania Bitt-Bau. Gama este destinata usilor de intrare si va oferi producatorilor de profil posibilitatea de a personaliza acest tip de produse si de a le promova pe o piata tot mai sufocata de sortimente neconforme.

 

Produsele indeplinesc cele mai exigente norme legislative in vigoare

 

Din noua serie, se disting doua game avand caracteristici speciale. Prima dintre acestea include sistemul de inchidere tip "broasca" Roto C600 COMBI, cu inchidere multipunct si actionare din cheie. Acesta integreaza un sistem de inchidere central, prevazut cu limba si zavor, precum si doua sisteme secundare cu bolt de 11 mm si carlig de 9 mm grosime, realizat din otel special. Datorita formei conice a acestora si angrenajului cu roti dintate speciale, se obtine o presiune mai buna pe garnitura de etansare, iar incuierea intregului sistem se face mult mai usor. Modelul C600 COMBI este disponibil in doua variante, respectiv cu placa frontala din otel inoxidabil sau de 16 mm latime si tratament de suprafata NanoSilver. Datorita plajei mari a elementelor tip dormas (35 mm-65 mm), sistemele pot fi montate la o gama extinsa de profile din PVC, lemn sau aluminiu, contrapiesele care intra in alcatuirea acestora fiind confectionate din otel si avand posibilitatea de a fi reglate. Seria C600 COMBI, corespunde normelor de securitate prevazute de legislatia europeana in vigoare - ENV 1627, cu grade de securitate WK1, WK2 si WK3.  

Cea de-a doua gama include sistemele de inchidere tip „broasca” ARX, cu inchidere multipunct din carlig si actionare din maner si care ofera solutii pentru diverse cerinte, atat din perspectiva securitatii, cat si din punct de vedere al tipului de usa (intr-un canat, in doua canaturi, din lemn, PVC sau aluminiu). In componenta fiecarui model ARX intra un sistem principal cu limba interschimbabila stanga/dreapta, doua sisteme secundare cu carlig si un zavor, toate avand insertie de otel ce asigura protectie impotriva taierii. Totodata, cele doua carlige sunt actionate in sens opus (sus/jos), pentru a ingreuna intrarea prin efractie. Modelele din gama ARX sunt prevazute cu patru puncte de inchidere tip rola, in vederea obtinerii unei etansari uniforme, iar contraplaca centrala, cele pentru carlige, precum si rolele sunt reglabile, oferind astfel o apasare corecta pe garniturile de etansare. Sistemele de inchidere tip „broasca” ARX corespund celor mai exigente cerinte de calitate, fiind testate printr-un ciclu de 200.000 inchideri/deschideri si avand un tratament de suprafata care corespunde nivelului 5 al EN 1670. Informatii suplimentare, la www.bittbau.ro

Solicita informatii suplimentare  
 
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
rehau
2021-video-fer
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE