Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIKU 3D: Balamale Simonswerk pentru usi din PVC cu masa de 120 kg
SIKU 3D: Balamale Simonswerk pentru usi din PVC cu masa de 120 kg
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Mar 2015 13:18
Sistemul de balamale Siku 3D a fost creat special pentru usile din PVC, prin programul optimizat respectiv fiind dezvoltata o solutie moderna, care corespunde, in mod ideal, unor asemenea aplicatii. Varianta din seria 3 este destinata ansamblurilor cu masa de pana la 120 kg, in vreme ce modelul din seria 4 poate echipa usi cu greutate de pana la 80 kg. Sistemul de balamale permite un reglaj fara trepte pe toate cele trei directii si se remarca prin capacitatea de incarcare de 120 kg. Reglajul este tridimensional, putand fi realizate ajustari de +/- 5,0 mm pe directie laterala, de +5,0 /- 1,0 mm pe inaltime si de +/- 2,0 mm in ceea ce priveste presiunea aplicata asupra garniturii de etansare. Asigurarea stiftului de siguranta este cuprinsa in dotarea standard a balamalelor. In ceea ce priveste operatiunile de montaj, acestea se realizeaza simplu si rapid, Siku 3D adaptandu-se la toate tipurile de profile din PVC existente pe piata.
 
Solutie optima pentru ansamblurile cu deschidere spre exterior
Incepand cu anii '60, a aparut un trend de modernizare a usilor de intrare si, pentru a se adapta acestei tendinte, producatorul german a introdus programul de balamalele de tip K. Dezvoltarea continua a gamei respective a dus la aparitia unor modele flexibile si usor adaptabile. Incadrandu-se in aceasta gama, balamalele Siku 3D beneficiaza de un design rotunjit, fiind totusi deosebit de stabil in functionare. Pentru a veni in ajutorul clientilor, furnizorul pune la dispozitia acestora sabloane pentru montajul balamalelor individual sau in serie. Reglajul tridimensional poate fi efectuat in mod facil cu ajutorul unei chei unice, atunci cand usa se afla in pozitie inchis. Conform opiniilor specialistilor, Siku 3D reprezinta o solutie optima si pentru usile de intrare cu deschidere spre exterior, tocmai datorita asigurarii standardizate a stiftului balamalei. Produsul nu necesita intretinere, gratie tehnicii performante de glisare, iar aspectul sau este elegant si modern. Oferta generala include finisaje de alb, maro si stejar auriu, insa posibilitatile de configurare din acest punct de vedere sunt numeroase, practic fiind disponibila, la cerere, acoperirea in orice culoare din gama RAL.
 
***
Firma Simonswerk cu sediul in Rheda-Wiedenbrück (Germania) este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de balamale pentru usi, avand o experienta in acest domeniu de peste un secol. Cu ajutorul celor peste 500 de angajati, compania acopera toate solicitarile din domeniile rezidential sau administrativ atat pentru usi de interior, cat si pentru modele de intrare, confectionate din lemn, otel, aluminiu, PVC sau sticla. Orientarea spre inovare, adaptarea la cerere, gama extinsa de servicii, calitatea constanta si permanent verificata a produselor in conformitate cu exigentele standardelor internationale reprezinta vectorii de baza ai succesului companiei. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Solicita informatii suplimentare
 
ghid_montaj
athena_370px
2021-video-fer
rehau
SISECAM
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
VBH
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE