Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SOMFY lanseaza noua suita TaHoma, un trio de instrumente inteligente
SOMFY lanseaza noua suita TaHoma, un trio de instrumente inteligente
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 14 Apr 2022 16:27
Somfy Romania, lider in automatizarea solutiilor de umbrire si acces in locuinte si cladiri comerciale, se impune ca un jucator cheie in industria smart home din Romania prin lansarea noii suite TaHoma, un trio de instrumente complementare, care simplifica instalarea si traiul proprietarilor de case inteligente.
TaHoma® switch este primul control inteligent care centralizeaza si controleaza echipamentele din locuinta printr-o simpla apasare de buton.
"Somfy si-a petrecut ultimii 10 ani lucrand pentru ca ecosistemul sau de casa inteligenta sa fie printre cel mai complete si mai deschise de pe piata. 
Pentru a obtine acest lucru, am facut parteneriate cu cele mai importante marci din domeniul incalzirii, climatizarii si iluminatului, dar mai mult, solutiile noastre sunt compatibile cu principalele protocoale din domeniu si cu asistentii vocali. Astazi, TaHoma® switch se impune drept cea mai completa solutie de pe piata, care tine pasul cu evolutiile tehnologice. In plus, aducem si profesionistilor cele mai recente inovatii care le simplifica procesul de vanzare, instalare, dar si mentenanta echipamentelor conectate Somfy de la distanta", a declarat Vlad Rovo, Country Manager Somfy Romania si Moldova.
 
Automatizarea locuintei este mai simpla si mai accesibila
Cu noua generatie TaHoma, compania raspunde nevoii actuale a consumatorilor in vederea simplificarii traiului zilnic, eliminand sarcinile repetitive si rutina zilnica, facand loc activitatilor mai importante, ca cele petrecute cu prietenii si familia. Pe langa confort, automatizarea locuintei contribuie si la eficienta energetica a locuintei sau costuri mai mici la intretinere.
In mod concret, utilizatorii pot salva scenarii personalizate cu ajutorul celor doua butoane pentru a-si activa echipamentul si astfel simplifica diverse operatiuni, cum ar fi la sosirea si plecarea de acasa.
 
 
Conceputa de designerii de la Eliumstudio din Paris, unitatea inteligenta Somfy TaHoma® switch este o solutie cu design ecologic ce se asorteaza perfect cu orice interior. Se poate plasa oriunde in locuinta, fiind nevoie doar de o priza si o conexiune Wi-Fi.
TaHoma®switch ofera compatibilitate nativa cu cei trei asistenti vocali principali de pe piata: Amazon Alexa, Google Assistant si Apple HomeKit. TaHoma switch este compatibil si cu protocoalele Somfy RTS si io-homecontrol, precum si cu Zigbee 3.0, un standard mondial in iluminatul inteligent. TaHoma® switch indeplineste cele mai noi cerinte de securitate cibernetica, obtinand certificarea Gold la testele efectuate de Underwriters' Laboratories LLC din Statele Unite ale Americii. 
Odata cu lansarea TaHoma® switch, Somfy introduce si noua sa aplicatie TaHoma. Pe baza testelor efectuate cu utilizatorii, intreaga interfata a aplicatiei a fost regandita pentru a face gestionarea echipamentelor si mai intuitiva, prin simplificarea crearii si personalizarii scenariilor. Din noua aplicatie TaHoma® pentru mobil, utilizatorii pot personaliza doua din cele 3 butoane de control in functie de obiceiurile lor zilnice; de exemplu: „Plec de acasa sau ”Revin acasa”.
TaHoma switch este disponibila in Romania prin partenerii Somfy la pretul de vanzare recomandat de 999 RON inclusiv TVA.
 
 
Cele mai recente inovatii dedicate profesionistilor
TaHoma® pro este o aplicatie care ajuta instalatorii sa puna in functiune rapid si fiabil toate echipamentele inteligente. Instalarea este acum mai usor de gestionat, pot regla in mod fiabil motoarele, fara erori, ajutandu-i sa economiseasca timp.
Pentru a-i ajuta sa se conecteze de la distanta, Serv-e-Go este instrumentul prin care profesionistii pot realiza o constatare tehnica a echipamentelor Somfy, de la distanta, cu acceptul in prealabil al proprietarilor. Astfel, instalatorii au o imagine de ansamblu clara, ajutandu-i sa identifice problemele si sa se pregateasca inainte de vizitele la clienti. Prin urmare, ei petrec mai putin timp pe drum si mai mult timp activitatilor care au o valoare mai mare pentru afacerea lor.
***
Somfy este liderul mondial in domeniul sistemelor de umbrire, acces si automatizare pentru locuinte si cladiri comerciale. Compania a fost fondata in Franta, in anul 1969, iar in prezent este prezenta in 59 de tari, cu 6.880 de angajati in intreaga lume, 8 fabrici in Franta, Italia, Polonia, Tunisia si China si afaceri de 1,48 miliarde euro raportate in 2021.
In Romania, filiala Somfy a fost infiintata in anul 2006, avand in prezent o echipa de 13 angajati, un depozit logistic la Brasov si un birou central in Bucuresti, dar si o retea de parteneri si reprezentanti teritoriali care asigura acoperirea la nivel national.
Portofoliul de produse include o oferta globala adaptata tuturor tipurilor de aplicatii: sisteme de motorizare si comanda destinate tehnicii de umbrire pentru exterior si interior, sisteme automatizate de acces rezidential, solutii de umbrire solara dinamica si Smart Living.
 
 
rehau
RT
Meesenburg
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza