Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TECTUS ENERGY: Feronerie ascunsa Simonswerk cu deschidere de 180°
TECTUS ENERGY: Feronerie ascunsa Simonswerk cu deschidere de 180°
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Mar 2015 13:25
Sistemul Tectus Energy pastreaza neschimbate toate avantajele tehnice si constructive ale consacratei serii de balamale Tectus. Printre caracteristicile noului sistemul complet ascuns de balamale se numara un aspect inconfundabil, legat de constructia elementului de feronerie cu trei brate si un corp inchis. Produsul asigura capacitati mari de incarcare, ce ajung pana la 300 kg in varianta TE 645 3D, beneficiind in acelasi timp de o tehnica foarte confortabila de reglaj tridimensional. Aceasta permite reglajul fara trepte, cu ajustari de +/- 3,0 mm pe inaltime si pe directia laterala, precum si o schimbare presiunii pe garnitura cu +/- 1,5 mm. Modelul Tectus Energy faciliteaza un transferul continuu de energie prin cele 16 fire, cu o intensitate a curentului electric de 0,8A /banda. Astfel, balamaua analizata se poate utiliza la o mare diversitate de aplicatii, demonstrandu-si superioritatea reala fata de produsele similare existente pe piata de profil si adaptandu-se perfect la noile tendinte si preferinte arhitecturale noi preferinte. Constructia balamalelor este robusta, eliminandu-se riscul deteriorarii cablului prin forfecare, la cicluri de deschidere-inchidere pana unghiuri de 180°. Lipsa necesitatii frezarilor suplimentare la toc si cercevea reprezinta un avantaj economic real pentru producatorii de usi, iar aspectul respectiv contribuie la imbunatatirea caracteristicilor de stabilitate ale ansamblului, intrucat nu sunt aduse modificari la geometria profilelor, conservandu-se rezistenta acestora. Tehnica utilizata asigura compatibilitatea sistemelor si faciliteaza utilizarea impreuna cu toate sortimentele uzuale de broaste si feronerie folosite la ansamblurile de usi.
 
Functionalitate, confort in utilizare, durabilitate si performanta energetica
Noua serie de balamale complet ascunse Tectus Energy se integreaza perfect, din punct de vedere al aspectului si al constructiei, cu arhitectura de interior. Intrucat premisa esentiala pentru utilizarea efectiva si functionarea corecta a componentelor electronice din cadrul usilor de inalta calitate o reprezinta, in fiecare caz, alimentarea continua si in siguranta a energiei electrice, este important faptul ca noul model permite un transfer de energie permanent direct si invizibil dinspre toc catre cercevea. Avantajul constructiv al unei constructii coplanare este pus in continuare in evidenta, iar geometria tocului si a cercevelei nu sunt nicidecum reduse. Design-ul, functia si tehnica folosita la acest model se integreaza in mod unitar si permit obtinerea unor efecte deosebite de design. Expertii care au contribuit la dezvoltarea sistemului respectiv subliniaza faptul ca modelul Tectus Energy imbina renumita tehnica si designul seriei de balamale Tectus cu noile optiuni tehnologice si arhitecturale, in vederea obtinerii unor ansambluri de usi caracterizate printr-un grad sporit de functionalitate, confort in utilizare, durabilitate si performanta energetica.  Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
rehau
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE