Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TECTUS: Solutii complexe Simonswerk pentru aplicatii multiple
TECTUS: Solutii complexe Simonswerk pentru aplicatii multiple
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Mar 2015 13:23
Pentru a veni in intampinarea trendului de instalare a usilor in acelasi plan cu tocul si peretele, a fost dezvoltat modelul TE 541 3D FVZ. La aceasta varianta a modelului Tectus, piesa de pe toc este deplasata cu pana la 14 mm fata de cea de pe cercevea, oferind mai mult spatiu pentru crearea structurilor spatiale plane. Deoarece elementele respective nu mai sunt vizibile dupa instalarea sistemului de balamale, se creeaza impresia coplanaritatii dintre foaia de usa si perete. Tehnica speciala de reglaj 3D ofera posibilitatea ajustarii fara trepte a pozitiei cercevelei cu +/- 3,0 mm pe inaltime si pe directie laterala, respectiv cu +/- 1,5 mm in ceea ce priveste presiunea pe garnitura. Unghiul de deschidere de 180°, lagarele de culisare ce nu necesita intretinere si capacitatile de incarcare de pana la 100 kg reprezinta avantaje majore ale acestui sistem. De asemenea, se asigura utilizarea cu piesele de toc si cercevea montate decalat, in cazul modelelor pentru proiecte sau celor de interior, fara falt, cu tocuri din lemn, tabla sau aluminiu.
 
Portanta de pana la 300 kg pentru usi grele si trafic intens
Greutatea mare si solicitarile intense ale elementelor usii sunt atribute tot mai des intalnite, existand o cerere crescanda pentru functionalitate si confort. Sistemul de balamale TE 645 3D din gama Tectus indeplineste cu succes toate aceste exigente, datorita capacitatii mari de incarcare, ce ajunge pana de 300 kg. Aceasta caracteristica asigura pentru usile de tip proiect si cele functionale de mare greutate o durata indelungata de exploatare, in conditii de siguranta deplina. Modelul dispune de un sistem de reglaj confortabil de tip tridimensional, precum si de un mecanism de glisare ce nu necesita intretinere, extinzand, astfel, aria de utilizare.
 
Balamale din otel inoxidabil si sisteme pentru usi din aluminiu
Sortimentele din gama Tectus confectionate din otel si inox intregesc seria si ofera alternative tehnice superioare pentru utilarea usilor. Variantele TE 525 3D si TE 526 3D, cu finisaje mate sunt confectionate din otel inoxidabil. Modelul TE 527 TE 3D este din otel masiv si are un finisaj asemanator inoxului. Modelele complet ascunse sunt dotate cu sistem de reglaj 3D si sunt certificate pentru usi cu protectie la foc, fum si zgomot. In ceea ce priveste variantele TE 720 2D si TE 732 3D, acestea au fost create pentru instalarea la usi de inalta calitate din aluminiu sau la ansambluri placate cu aluminiu. Ambele versiuni au un mecanism de glisare ce nu necesita intretinere si se diferentiaza prin tehnica de reglaj (2D la TE 720 2D si 3D la TE 732 3D), precum si prin unghiuri diferite de deschidere. Primul model permite o deschidere la 120° si, datorita unui spatiu restrans de montaj, se recomanda pentru instalarea la usile de intrare rezidentiale. Sistemul TE 732 3D permite un unghi de deschidere de pana la 180° si indeplineste, in special, exigentele din domeniul proiectelor mari. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
SISECAM
ghid_montaj
rehau
athena_370px
2021-video-fer
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE