Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - VELUX isi extinde portofoliul de ferestre pentru acoperis terasa cu 3 noi dimensiuni
VELUX isi extinde portofoliul de ferestre pentru acoperis terasa cu 3 noi dimensiuni
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 18 Sep 2023 13:12
Grupul VELUX, unul din cei mai importanti producatori de ferestre, anunta extinderea portofoliului sau premiat de solutii de ferestre pentru acoperis terasa. Pornind de la succesul noii generatii de ferestre pentru acoperis terasa introduse in 2022, premiate cu Red Dot Design Award pentru designul elegant si minimalist, compania introduce acum trei noi dimensiuni. Acestea au ca scop simplificarea procesului de proiectare si montare.
Cea mai noua generatie de ferestre pentru acoperis terasa VELUX cuprinde inovatii tehnice care asigura o estetica eleganta si contemporana, o eficienta energetica sporita si o performanta mai mare de reducere a zgomotului. Odata cu introducerea acestor noi dimensiuni, compania isi consolideaza pozitia pe piata, simplificand procesul de recomandare a solutiilor VELUX si contribuind la cresterea satisfactiei clientilor.
Noua categorie de ferestre VELUX pentru acoperis terasa au o cercevea mai subtire, design-ul protectiei sticla dintr-un capat in altul si amplasare discreta a rulourilor, oferind astfel un maxim de lumina naturala si un control deplin al confortului interior, cu o eficienta energetica si o izolare fonica excelente, precum si o gama completa de rulouri pentru protectie termica eficienta si climat optim in interiorul casei.
Graficul extins de dimensiuni faciliteaza adaptarea la cerintele proiectelor, iar consilierii VELUX ofera asistenta pe tot parcursul procesului de montare.
Ferestrele vin echipate cu un motor, un senzor de ploaie si un intrerupator de perete, eliminand necesitatea configurarii suplimentare. In plus, solutia cu actionare de la distanta poate fi montata fara a fi nevoie de un electrician.
Ferestrele sunt disponibile in trei variante: fixe, cu actionare electrica si cu actionare solara, cu doua versiuni de protectii superioare din sticla: plata (pentru pante de acoperis de 2˚-15˚) sau curbata (pentru pante de acoperis de 0˚-15˚). Toate variantele sunt completate de un portofoliu de rulouri exterioare parasolare cu actionare solara sau rulouri opace cu actionare solara, plase impotriva insectelor, precum si accesorii de montaj.
In 2022, tabelul de dimensiuni pentru noua generatie de ferestre pentru acoperisuri terasa a inclus zece dimensiuni, inclusiv formate mai mari, cum ar fi 150x100 cm si 200x100 cm.
Incepand cu septembrie 2023, portofoliul este extins cu trei noi dimensiuni: 150x80 cm, 150x120 cm si 200x60 cm. Aceste formate sunt concepute in mod practic pentru a se potrivi structurilor de acoperis din lemn, usurand si fluidizand procesul de proiectare si montare.
"Suntem incantati sa prezentam aceste noi ferestre partenerilor nostri. Extinderea portofoliului nostru premiat reflecta angajamentul VELUX fata de designul inovator si performanta exceptionala. Prin oferirea de optiuni de proiectare si montare fara efort, ne propunem sa oferim o satisfactie de neegalat clientilor nostri", declara Noemi Noemi Ritea, Director de Piata VELUX Romania si Moldova.
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left