Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - W&FT: Proiectare si software specializat pentru fatade
W&FT: Proiectare si software specializat pentru fatade
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 20 Mar 2015 13:53
Firma Window & Facade Technologies (W&FT) este specializata in furnizarea de servicii de consultanta si proiectare specializata pentru mai multe tipuri de produse (pereti cortina, fatade ventilate, luminatoare, usi, ferestre, balustrade etc.), in efectuarea de scanari termografice la lucrarile de tamplarie/fatade si in comercializarea de solutii software, in calitate de reprezentant oficial al furnizorilor CAD-PLAN GmbH (programele Athena, Flixo, Mepla) si EMMEGISOFT SRL (aplicatia FP-PRO).
 
Caracteristici speciale pentru programele Athena, Flixo si Mepla
 
Software-ul ATHENA este unul dintre liderii de piata in domeniul programelor destinate realizarii detaliilor peretilor cortina si fatadelor ventilate; acesta se instaleaza ca aplicatie suplimentara a programelor dezvoltate de AUTODESK (AutoCAD, Architecture sau Mechanical). Programul ATHENA este utilizat de birouri de arhitectura si proiectare, firme de executie ce realizeaza constructii metalice de orice tip si universitati din peste 20 de tari. ATHENA este alegerea corecta pentru profesionisti care dezvolta proiecte pretentioase, cu un volum mare de desene, al caror nivel de complexitate poate fi unul foarte ridicat, deoarece va ajuta la cresterea productivitatii proiectantilor din cadrul unei companii. Interfata programului ATHENA este intuitiva, usor de invatat, utilizatorul putand sa se familiarizeze usor si rapid cu meniurile programului, imbunatatindu-si modul de lucru si accelerand procesul de proiectare. Cateva dintre punctele forte ale programului ATHENA sunt: biblioteca de piese si subansambluri ce contine peste 72.000 de repere, functiile particulare ale modulului 2D si versatilitatea de lucru a modulului 3D. Cu ajutorul modulului 3D, proiectarea tridimensionala a constructiilor metalice devine deosebit de usoara. Programul ATHENA se poate cupla usor la baze de date cu diverse profile detinute de utilizator (indiferent cine este furnizorul firmei). Din modelul 3D se poate extrage o lista de repere, in format MS-Excel, lista care cuprinde profilele si elementele de inchidere (geamuri termoizolante).
FLIXO este cel mai avansat program de element finit destinat analizei termice si higroscopice a corpurilor de cladire si sectiunilor de fatade (calcul izotermic). Cu ajutorul programului FLIXO, se pot depista si elimina, inca din faza de proiectare, puntile termice sau formarea condensului si, ulterior, a mucegaiului (se evita inca dintr-un stadiu incipient diverse erori de proiectare sau adaptari de santier si chiar utilizarea unor materiale necorespunzatoare).
SJ MEPLA este cel mai performant software de element finit destinat calcularii si dimensionarii eforturilor ce apar in foile de sticla. SJ MEPLA ofera noi posibilitati de analiza, pentru determinarea tensiunilor din geamurile laminate, securizate sau fixate punctual (“spider”), sub actiunea diverselor tipuri de solicitari datorate: presiunii/suctiunii vantului si incercarii cu pendulul (EN 12600). Pentru informatii suplimentare, click aici 
 
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left