Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - WINARHI 9, cea mai noua versiune a gamei, lansata recent
WINARHI 9, cea mai noua versiune a gamei, lansata recent
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Aug 2016 14:00
Programul WinArhi, dedicat gestionarii retelei de vanzari si stabilirii consumului de materiale in cadrul atelierelor de productie a tamplariei termoizolante, este o aplicatie destinata producatorilor de tamplarie termoizolanta (usi si ferestre) care se actualizeaza constant. Cea mai noua versiune, WinArhi 9, aduce numeroase imbunatatiri fata de variantele anterioare, cele mai importante dintre acestea constand in faptul ca, in modulul Eagle se pot calculata timpi de manopera mult mai precisi ce pot fi utilizati la normarea muncii si planificarea capacitatii de incarcare in atelier.
 
Numeroase componente ale ferestrei, vizate de schimbarile programului
 
O serie speciala de modificari vizeaza posibilitatea de blocare a unor activitati, cum ar fi modificarea individuala a profilelor pentru fereastra sau chiar blocarea temporara a showroom-ului, iar o alta face referire la modificari cum ar fi: posibilitatea de schimbare manuala a consumului de materiale si schimbarea tipului deschiderii unei cercevele sau modificarea tipului deschiderii, inclusiv in cazul inlocuirii seriei.
In ceea ce priveste pretul ferestrei, daca acesta este calculat (la mp sau script), atunci programul exclude automat din costuri materialele din straturi, o alta caracteristica importanta fiind aceea ca se calculeaza factorul solar total conform SR EN 13363-1, iar accesoriile luate in considerare sunt cele definite cu functii care au o culoare si cele definite cu script. De asemenea, accesoriile isi modifica automat dimensiunea, in functie de schimbarea dimensiunii ferestrei, iar dimensiunile se pot calcula si de la cota de geam, in tabelul de accesorii existand posibilitatea sa fie preluate dintr-un fisier Excel si accesorii noi. In cazul feroneriei, la editarea seturilor se poate vedea si desenul acestora si sunt luate in calcul si functiile +if din articolele de feronerie. Totodata, la desenul feroneriei din set se poate specifica o cota procentuala din lungimea faltului fata de margine, si, in acelasi timp, este disponibil un camp nou - OrdinePozitionare. WinArhi 9 aduce si modificari care vizeaza armaturile, sprosurile sau imbinarile de colt.
Spre deosebire de varianta anterioara a aplicatiei, intr-o serie cu placare cu aluminiu se poate defini si o sub-serie fara placare, in timp ce placarea functioneaza si pentru profilele de legatura la panouri. In ceea ce priveste culorile profilelor, acestea pot avea trei coduri de culoare, in timp ce la ferestrele cu deschidere spre exterior se inverseaza culoarea, inclusiv a profilele de adaos la toc.
In cadrul noutatilor WinArhi 9, mai poate fi mentionat faptul ca gestiunea stocului de resturi din optimizare se poate face semiautomat, iar optimizarea pentru determinarea consumului de profile se poate face si la accesorii, si la un singur profil. De asemenea, in WAEagle se pot crea centralizatoare de comenzi sau cicluri de productie si se pot inregistra individual profilele. Informatii suplimentare, la www.winarhi.ro
 
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left