Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 11 August 2020
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - PREMIUL EURO-FEREASTRA: RBB Aluminium Profiltechnik AG
PREMIUL EURO-FEREASTRA: RBB Aluminium Profiltechnik AG
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 15:42
Compania germana RBB Aluminium-Profiltechnik AG este specializata in productia si comercializarea unei game complete de sisteme extrudate din aluminiu, destinate aplicatiilor din domeniul constructiilor si celor industriale: sisteme solare, profile pentru constructii industriale si glafuri de exterior/ lacrimare pentru ferestre din lemn. Prin implementarea creativa a celor mai noi tehnologii, societatea a reusit sa se impuna pe piata europeana a furnizorilor de glafuri si accesorii, promovand solutii complexe si individualizate, executate prin intermediul unor procesari ce asigura un nivel maxim de performanta. Fiecare produs este rezultatul unor eforturi sustinute de documentare, depuse inca din fazele incipiente ale proiectelor in cadrul carora urmeaza sa fie implementat, astfel incat rezultatul final sa corespunda exigentelor beneficiarilor. Pe piata din Romania, obiectivul central este constituit de consolidarea parteneriatelor existente si stabilirea unor relatii noi de afaceri, care sa fie dezvoltate pe termen lung. Acest demers este sustinut de disponibilitatea pe piata locala a intregului portofoliu de produse si servicii al companiei RBB.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Servicii & Accesorii
 
Distinctia a fost acordata companiei RBB Aluminium Profiltechnik AG pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceuninck_belgium
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE