Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PAMIAL consemneaza comenzi in crestere la proiecte cu tamplarie din aluminiu
PAMIAL consemneaza comenzi in crestere la proiecte cu tamplarie din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 29 Apr 2024 06:15
In cadrul activitatilor de productie a companiei Pamial, cu sediul in judetul Buzau, o contributie de 60% o are productia de tamplarie din aluminiu si pereti cortina, diferenta revenind fabricarii de ansambluri din PVC (30%) si geam termoizolant. „Activitatile de productie au o contributie de aproximativ 70% la incasarile totale, diferenta revenind distributiei unei game complexe de sisteme destinate productiei de ansambluri si geam termoizolant. Mai exact, detinem un depozit pentru profile PVC Sigplast si aluminiu BRL (cu si fara bariera termica si pentru sisteme glisante), feronerie Vorne si G-U, placi panel albe si laminate, glafuri din PVC si aluminiu, accesorii pentru plasele impotriva insectelor, amortizoare pentru usi etc. In domeniul productiei, detinem unele dintre cele mai performante utilaje din judet cu ajutorul carora putem realiza ansambluri termoizolante din PVC de calitate superioara si ansambluri din aluminiu cu si fara bariera termica, precum si modele speciale, cum ar fi usile de tip armonica, aflandu-ne printre putinele firme nationale care le pot produce. Pe segmentul vitrajelor, detinem inclusiv un robot de sigilare performant. Putem fabrica orice tip de pereti cortina, iar ferestrele si usile din aluminiu sunt realizate in sistem sertizat, cu ajutorul unui echipament special ce are rol de lipire si care, printr-un procedeu complex, ne ajuta sa nu mai folosim coltarii clasici. Pentru fabricarea ansamblurilor termoizolante din aluminiu detinem o capacitate de productie de 120 unitati/ zi, iar pentru a celor din aluminiu de 30 unitati/ zi. Aceste valori reprezinta cantitatea de produse finite. In procesul de executie a usilor, ferestrelor si a peretilor din aluminiu utilizam profile BRL cu si fara bariera termica sau Profilco, in special pentru lucrari rezidentiale si usi armonice. O noutate este ca folosim profile din aluminiu cu canal pentru feronerie atat pentru ansamblurile termoizolante din aluminiu, cat si pentru cele din PVC, in vederea imbunatatirii coeficientului de transfer termic. Totodata, folosim balamale ascunse, marca G-U. In domeniul tamplariei din PVC ne adresam mai multor categorii de clienti care sunt deopotriva persoane fizice si juridice. Astfel, utilizam profile Sigplast cu patru sau sase camere de izolare si feronerie Vorne sau G-U (in special pentru hale, lucrari industriale sau licitatii) sau Gealan si sisteme de feronerie Vorne sau G-U. Geamul termoizolant pe care il folosim la ferestrele si usile termoizolante si pe care il fabricam in regie proprie integreaza sticla Saint-Gobain si este disponibil in mai multe configuratii, precum float, Low-E, 4Seasons, laminat sau duplex. Pe acest segment, detinem o capacitate de productie de 450 unitati/ opt ore lucru, cele doua sectii de productie a ansamblurilor termoizolante si a vitrajelor fiind separate.
Produsele proprii sunt distribuite la nivel national prin intermediul a patru showroom-uri proprii si a unei retele de aproximativ 50 de dealeri. Pe segmentul tamplariei din aluminiu, am observat in ultima perioada o majorare a numarului de proiecte si numai la inceputul acestui an suntem in discutii pentru patru proiecte cu o valoare semnificata. De asemenea, am remarcat o intensificare a proiectelor finantate din fonduri PNRR ce presupun demontarea tamplariei vechi din PVC si inlocuirea acestora cu ansambluri din aluminiu, situate in principal in judetul Buzau si altele limitrofe. In acelasi timp, aproximativ 15% din produsele finite realizate sunt exportate in Italia, Suedia, Olanda si Franta”, a declarat Paul Coroi, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.pamial.ro 
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left