Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Analko Aluminium Industry
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Analko Aluminium Industry
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:48
Lider al pietei romanesti de vopsire in camp electrostatic, Analko Aluminium Industry a deschis in anul 2004 o unitate de finisare langa Bucuresti, in urma unei investitii evaluate la 4 milioane de euro. Amplasat in zona industriala Jilava, centrul de vopsire in camp electrostatic coordonat de subsidiara Analko Romania se desfasoara pe o suprafata totala de 15.000 mp, din care 10.000 mp constituie aria halelor. Timp de 10 ani, societatea din tara noastra a reusit sa transpuna in practica principiul pe care compania-mama l-a implementat in Grecia – si anume sa fie cu un pas inaintea firmelor competitoare. De asemenea si-a diversificat oferta de produse si servicii, accesand cu succes segmentul constructiilor metalice (structuri din aluminiu si zinc), respectiv pe cel al accesoriilor – rulouri exterioare, usi de garaj, plase de protectie impotriva insectelor, usi metalice si automatizari. Inalta calitate a serviciilor se reflecta si prin preocuparea pentru formarea continua a personalului, fiind derulate in acest sens doua proiecte cu finantare europeana, aprobate in cadrul POS-DRU „Investeste in oameni!”.
***
Foto: Paul Soare, director de vanzari Analko Aluminium Industry 
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Servicii & Accesorii
 
Distinctia a fost acordata companiei Analko Aluminium Industry pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left