Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 22 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AkzoNobel lanseaza site-ul in limba romana a diviziei de vopsea pulbere
AkzoNobel lanseaza site-ul in limba romana a diviziei de vopsea pulbere
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 06 Dec 2011 10:37
In cadrul grupului AkzoNobel divizia de vopsea pulbere poarta numele de Interpon, in cadrul acestui brand se regasesc produsele pe care le folositi si in care aveti incredere. Astfel incepand cu luna Noiembrie 2011 se lanseaza noua pagina de internet in limba romana www.interpon.com/ro. Fie ca sunteti arhitect, constructor, vopsitor, inginer, designer acum puteti comanda online cataloage de culori sau puteti descarca brosuri despre vopseaua pulbere AkzoNobel cat si fise tehnice aferente produselor utilizate. Ne dorim ca site-ul nostru sa va usureze activitatea zilnica deoarece va v-om tine la curent cu toate noutatile in domeniu, cu tendintele de culoare, dezvoltari tehnice devenind astfel un partener de incredere, un consilier in ceea ce priveste culoarea si utilizarile vopselei pulbere. Oferim online si informatii despre angajamentul AkzoNobel fata de mediul inconjurator deoarece suntem mandri de reusitele noastre pentru protectia mediului. Nu numai ca depunem eforturi constante sa ne limitam amprenta asupra mediului dar le oferim sprijin partenerilor nostri in a-si atinge obiectivele ecologice.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ghid_montaj
athena_370px
TELECOAUTOMATION
rehau
2020-video-C_
SISECAM
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp
deceunink_2020

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE