Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 06 Iulie 2022
2022-FensterbauFrontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - URBAN C&O: Consultanta gratuita oferita odata cu lansarea noului site
URBAN C&O: Consultanta gratuita oferita odata cu lansarea noului site
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 20 Apr 2011 10:49
Odata cu lansarea noului site: www.u-r-b-a-n.ro, personalul specializat al Urban C&O va sta la dispozitie prin serviciul de consultanta gratuita in vederea identificarii celor mai bune solutii pentru un flux tehnologic eficient care se va reflecta in cresterea productivitatii, optimizarea costurilor de productie, onorarea rapida a comenzilor si, totodata, in pastrarea controlului deplin asupra calitatii. Competenta profesionala si experienta dobandite de-a lungul multor ani de activitate, ne permit sa oferim clientilor nostri, precum si potentialilor clienti cea mai buna consiliere specializata in domeniu.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
SISECAM
Meesenburg
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
MAI 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
InfoliereProfile.ro
nhdp
DECEUNINCK
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE