Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 11 August 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - RBB ALUMINIUM considera Romania o piata cu potential de crestere
RBB ALUMINIUM considera Romania o piata cu potential de crestere
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 09 Oct 2017 07:33
RBB Aluminium-Profiltechnik se afla in topul furnizorilor europeni de glafuri si accesorii din aluminiu, prin calitatea produselor promovate reusind sa domine multe dintre pietele pe care activeaza. Inclusiv in Romania, compania detine o pozitie competitiva favorabila, perspectivele de dezvoltare pe termem mediu si lung fiind optimiste. In continuare, Uwe von den Hoff, director de vanzari al companiei, aduce cateva lamuriri legate de piata din Romania.
 
- Care a fost cifra de afaceri in prima jumatate a lui 2017 si in ce raport se afla aceasta fata de perioada similara a anului anterior?
- Suntem multumiti de rezultatele financiare consemnate in semestrul intai al acestui an, care sunt o expresie directa a dezvoltarii companiei noastre. Concret, vanzarile in ansamblul lor au inregistrat un avans considerabil fata de primele sase luni din 2016. Avand in vedere faptul ca ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft
deceuninck_belgium

Parteneri

VBH
ALUPROF
ROTO
trocal
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE