Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Alukönigstahl: Alegerea produselor premium, investitie in securitate si performanta
Alukönigstahl: Alegerea produselor premium, investitie in securitate si performanta
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 26 Apr 2021 12:58
Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale si lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel - vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.
Alegerea materialelor premium in construirea unui spatiu rezidential asigura pe termen lung o serie de beneficii importante. Unul dintre aceste avantaje este diminuarea consumului de energie si, astfel, a costurilor aferente. Gandim mereu noi solutii cu care venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Confortul locuintei este un lucru dorit de toata lumea si se obtine, de exemplu, cu ajutorul ferestrelor care se deschid usor, indiferent cat de mari sunt, se inchid bine, nu lasa sa intre inauntru frigul si zgomotul de afara, cu o usa glisanta cu deschidere larga, cum ar fi varianta Schüco ASS 77 PD.HI, care anuleaza optic limitele intre interior si exterior in timp ce asigura izolare termica ridicata, afirma Attila Beer, administrator al Alukönigstahl.
Un alt factor important pentru starea de bine a rezidentilor, cu atat mai mult in aceasta perioada in care casa a devenit si birou, este ventilarea corecta a incaperilor. Sistemele de ventilatie descentralizata au avantajul ca aduc aer proaspat in fiecare camera. Aparatele Schüco VentoTherm, integrate in ferestrele Schüco din aluminiu sau PVC au in plus avantajul recuperarii a 80% din caldura aerului evacuat, deci aerul care intra este preincalzit, nu reduce temperatura camerei si scade consumul de energie fata de varianta clasica de aerisire prin deschiderea ferestrei. Aceasta solutie are, de asemenea, avantajul filtrarii aerului. In ceea ce priveste izolatia termica, ferestrele Schüco AWS 90.SI imbina beneficiile oferite de aluminiu cu izolarea termica de exceptie, reprezentand un avantaj pentru cei care isi doresc o casa sustenabila, fara a face rabat la design sau la suprafata ferestrei.
Produsele noastre premium ofera un alt beneficiu cautat adesea de arhitectii si proprietarii de case si anume siguranta. In acest sens, oferim o serie de produse premium care pot fi personalizate in functie de cerintele clientului. Unul dintre produsele care asigura acest beneficiu este usa de intrare Schüco AD UP 90, noul sistem pentru usi cu profile pentacamerale, caracterizat prin stabilitate mecanica, izolare termica foarte buna si izolare fonica ridicata, de pana la 42 d., spune Attila Beer, administrator al AluKönigStahl.
In plus, sistemele de control acces Schüco DCSSmartTouch si de comunicare cu usa de intrare Schüco BlueCon (comunicare prin Bluetooth) se combina perfect atat estetic, cat si functional cu usile de intrare si aduc un plus de confort si siguranta utilizatorilor. Arhitecturile sustenabile realizate cu solutii premium marca Alukönigkstahl, garanteaza securitate, durabilitate si fiabilitate, produsele fiind testate in toate conditiile de functionare si in diverse zone climatice.
Toate produsele premium sunt usor de integrat in orice tip de casa deoarece respecta cerintele estetice si functionale ale celor mai exigenti arhitecti, asemenea sistemului de usi glisante tip Panorama Design Schüco ASE 67 PD. In egala masura, solutiile oferite sunt inovatoare, oferind confort si accesibilitate. Un exemplu in acest sens este Schüco DCS cu display tactil, cu un afisaj discret, integrat armonios in profil, reusind astfel sa sublinieze elegant design-ul usii.
In 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 25 de ani de activitate din Romania, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj siTimisoara, AsmitaTowers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.
 
rehau
TSV
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza