Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUMNI: Predomina cererea de software pentru executia geamului termoizolant
ALUMNI: Predomina cererea de software pentru executia geamului termoizolant
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 23 Nov 2018 06:00
Pe segmentul aplicatiilor software destinate pietei de tamplarie termoizolanta, compania Alumni comercializeaza produse de acest tip, dedicate executiei vitrajelor, respectiv solutiile Optima. „Unul dintre cele mai importante proiecte derulate in cursul acestui an este reprezentat de implementarea unor solutii de tip ERP in cadrul companiei Delta Glass. Din cate am observat, pe piata se prefera solutiile complexe ce gestioneaza activitatile de productie si pe cele comerciale. In principal, deoarece producatorii de profil isi doresc sa dezvolte in esenta procesul de productie. In ceea ce priveste oferta proprie de produse/servicii, cererea este constanta fata de 2017, iar proiectele mari au, in general, o frecventa de unul pe an. Intrucat si in cazul utilajelor am consemnat o usoara crestere a comenzilor, desi nu neaparat spectaculoasa, acest aspect a influentat si segmentul distributiei de software, care este interconectat cu cel al liniilor tehnologice. Atunci cand vindem utilaje, constituim un pachet care include si software specializat. Pe de alta parte, pentru ca vorbim despre aplicatii software destinate unei activitati industriale cu profil de nisa, cu un numar scazut de utilizatori, este natural ca nivelul concurentei sa fie destul de scazut in acest domeniu. Putem spune astfel ca detinem o cota de peste 70% din aceasta piata”, a precizat Cristina Arad, directorul de marketing al companiei.
Aria de distributie a societatii Alumni este activa pe plan national, precum si in Republica Moldova. Estimarile in ceea ce priveste evolutia cifrei de afaceri din acest an indica o majorare spectaculoasa a rulajului, in raport cu 2017, cand acest indicator s-a situat la aproximativ 5,3 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.alm.ro 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left