Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ASCO TOOLS: Doua noi platforme online, lansate in 2017 si 2018
ASCO TOOLS: Doua noi platforme online, lansate in 2017 si 2018
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Dec 2017 08:03
In cadrul companiei Asco Tools SA, specializata in productia de unelte, este in derulare un program de implementare a unor platforme online, care va continua si in 2018. „Anul acesta, am lansat un nou website de prezentare, prin intermediul caruia beneficiarii pot solicita oferte de pret sau comanda produse. De asemenea, prin intermediul acestuia, clientii au acces la informatii de calitate despre fabrica noastra, despre produsele si serviciile pe care le oferim, despre participarile proprii la evenimente de profil sau locurile de munca disponibile in cadrul unitatii de fabricatie. In 2018, avem in vedere sa lansam un nou magazin online si un nou catalog, care sunt bine structurate si intuitive si vin in sprijinul clientilor, pentru a putea intelege si a comanda mai usor produsele si serviciile noastre. O mare parte dintre uneltele prezentate pe platformele online vor fi livrate direct din stoc, iar clientii finali au la dispozitie mai multe optiuni de plata pentru achizitiile pe care le fac. Profitam de aceasta ocazie si invitam toate firmele care prelucreaza lemnul sa viziteze platformele noastre online si sa comande, cu incredere, sculele aschietoare de care au nevoie. Suntem convinsi ca nu vor fi dezamagiti si, foarte probabil, vor agrea aceasta noua investitie a noastra, care ii ajuta sa economiseasca timp si le creste viteza de reactie fata de proprii clienti”, a precizat Valentin Radu Andrei, administratorul Asco Tools SA.
Planurile de extindere ale companiei pentru 2018 presupun, de asemenea, mentinerea cifrei de afaceri „si chiar majorarea ei, prin atragerea de noi clientilor si dezvoltarea de produse prototip care sa vina in intampinarea necesitatilor acestora”, dupa cum adauga oficialul firmei. Informatii suplimentare, la www.ascotools.com si magazin.ascotools.com    
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left