Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ASSA ABLOY: Solutiile de securitate smart castiga itot mai mult increderea clientilor
ASSA ABLOY: Solutiile de securitate smart castiga itot mai mult increderea clientilor
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 31 Mai 2024 06:00
Modernizarea sistemului de securitate existent si migrarea catre solutii smart reprezinta unul din primii pasi pentru a asigura rapid si simplu protectia casei si a familiei. Aproape 70% dintre romanii care au optat pentru sisteme de securitate inteligenta afirma ca le vor recomanda cu incredere, iar circa 60% dintre utilizatori au folosit o solutie care permite gestionarea tuturor dispozitivelor inteligente ale locuintei printr-o aplicatie unica, potrivit unui studiu realizat de ASSA ABLOY Opening Solutions Romania, liderul pietei locale in solutii de acces.
„In societatea digitalizata de astazi, tot mai multe familii aleg sa investeasca intr-un sistem de securitate smart pentru a beneficia de un nivel modern si eficient de protectie. Din randul clientilor romani care au adoptat aceste solutii inteligente, 68% afirma ca le-ar recomanda cu incredere altora, in timp ce doar 6% sunt sceptici cu privire la beneficiile acestei achizitii. Pe de alta parte, 59% dintre utilizatori au apelat la o varianta care combina componentele inteligente ale locuintei intr-o singura aplicatie”, a declarat Florin Tihulca, Director, Head of Romania, ASSA ABLOY Opening Solutions Romania.
Analiza realizata de filiala locala a grupului suedez ASSA ABLOY mai arata ca 62% dintre romanii care au optat pentru o solutie de securitate inteligenta a locuintei se declara foarte multumiti de achizitie, iar 19% spun ca se simt mai in siguranta.
Totodata, 14% dintre clienti considera ca aceste solutii sunt usor de utilizat, in timp ce 11% spun ca acestea le-au imbunatatit semnificativ viata.
Aproape jumatate dintre clienti vor monitorizare video
Urmatorii pasi in cresterea gradului de securitate al locuintei presupun achizitia unor diverse categorii de produse si sisteme, pornind de la monitorizare video pana la controlul accesului fara chei.
„Dintre cei care au cumparat o solutie inteligenta, 45% au investit in monitorizare vizuala si verificare video, 37% in comunicarea de la distanta pentru usa de la intrare, iar 35% in automatizarea locuintei. Multi au investit, de asemenea, in deschiderea de la distanta a garajului sau a portii prin intermediul telefonului mobil, sisteme de alarma si de siguranta impotriva incendiilor sau controlul accesului fara cheie”, a adaugat reprezentantul companiei.
In schimb, cei care raman reticenti fata de functiile de securitate inteligenta a locuintei invoca in principal pretul. Astfel, 31% dintre acestia considera ca aceste produse sunt prea scumpe, iar 18% sunt multumiti de solutia lor actuala si nu vad argumentele in favoarea unei schimbari. De asemenea, 14% afirma ca nici macar nu au analizat oportunitatea unei astfel de achizitii sau ca nu au incredere in aceste produse, in vreme ce 7% le considera prea complicate si 5% spun ca nu au primit suficiente informatii despre aceste solutii.
Yale, principalul brand de solutii de securitate pentru locuinte inteligente, detinut de grupul ASSA ABLOY, a anuntat recent lansarea pe piata din Romania a noii generatii de incuietori Yale Linus® L2. Conceputa pentru a creste confortul utilizatorilor, cu un accent deosebit pe securitate, noua incuietoare smart fara cheie combina designul de ultima ora, functionalitatea si inovatia intr-un singur produs.
Cu un grad de constientizare spontana de 23%, Yale se afirma ca un lider major si in sectorul producatorilor de usi de securitate, seifuri, incuietori inteligente, alarme si sisteme inteligente de securitate pentru locuinte.
ASSA ABLOY Romania estimeaza ca piata locala de incuietori smart va creste cu cca. 10% in urmatorii ani, avansul fiind resimtit atat pe segmentul rezidential, dar si pe cel comercial si industrial.
Despre ASSA ABLOY Opening Solutions Romania
ASSA ABLOY, companie suedeza, este liderul global in solutii de acces dedicat satisfacerii nevoilor utilizatorilor finali de securitate, siguranta si confort. De la infiintarea sa, in 1994, ASSA ABLOY a crescut dintr-o companie regionala intr-un grup international cu aproximativ 61.000 de angajati, operatiuni in peste 70 de tari si vanzari de aproape 12,3 miliarde euro. Pe segmentul de securitate electromecanica, Grupul are o pozitie de lider in domenii precum controlul accesului, tehnologia de identificare, automatizarea intrarilor si securitatea hoteliera.
ASSA ABLOY a intrat pe piata din Romania in 1998, prin preluarea Urbis - marca recunoscuta a produselor de securitate din Romania. Cu o expertiza de peste 45 de ani, ASSA ABLOY Opening Solutions Romania activeaza cu succes pe piata sistemelor de inchidere din Romania, oferind produse la standarde de calitate si durabilitate ASSA ABLOY. Forta ASSA ABLOY consta in portofoliul de marci diverse, care include unele din cele mai cunoscute si mai de incredere nume din industria sistemelor de inchidere: ASSA, ABLOY, Yale, HID, TESA, effeff si altele.
Pe plan local, ASSA ABLOY comercializeaza solutii de acces prin divizia Opening Solutions. Grupul ASSA ABLOY detine, de asemenea, o unitate de productie la Bucuresti - Centru de Excelenta European pentru broaste si componente stantate si taiate cu laser. Grupul mai este prezent, in Romania, prin inca doua divizii - ASSA ABLOY Entrance Systems si ASSA ABLOY Global Solutions.
Despre Yale
Yale, unul dintre cele mai vechi branduri internationale din lume, este cel mai cunoscut nume din industria incuietorilor. Yale este o afacere de familie inceputa in America de catre Linus Yale Jr. care a realizat primele produse avand ca punct de plecare o incuietoare bazata pe un mecanism folosit pentru prima data de vechii egipteni, in urma cu peste 4.000 de ani. Acesta a fost modul in care a ajuns sa inventeze celebrul cilindru cu mecanism de inchidere cu pini, care, astazi, este inca utilizat pe scara larga in industria securitatii.
La inceputul secolului al XX-lea, compania s-a extins la nivel mondial si are, in prezent, peste 12.000 de angajati. In august 2000, Yale a fost achizitionata de grupul ASSA ABLOY. Informatii suplimentare, la www.assaabloy.com
  
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left