Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU deschide un nou centru logistic in Miercurea Ciuc
BITT-BAU deschide un nou centru logistic in Miercurea Ciuc
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Sep 2017 12:42
Furnizorul de servicii pentru producatorii de tamplarie din lemn stratificat, aluminiu si PVC Bitt-Bau, din Miercurea Ciuc, mizeaza, pentru 2017, pe o majorare de 15% a cifrei de afaceri, fata de cele 19,4 milioane de lei inregistrate in 2016. Aceasta previziune se bazeaza pe rezultatele pozitive care  ar putea aparea in urma proiectelor de extindere realizate anul acesta pentru dezvoltarea gamelor de produse si servicii inovatoare, precum si in vederea extinderii si cresterii eficientei capacitatilor de depozitare si livrare, printr-un transport operativ. Totodata, Bitt-Bau intentioneaza sa deschida un nou centru logistic cu o arie de 840 mp in Miercurea Ciuc, care ar trebui sa contribuie la dezvoltarea activitatii in centrul tarii. Programele de expansiune din acest an continua proiectele dezvoltate in 2016, care au urmat aceleasi coordonate. Activitatea firmei si a pietei de profil sunt detaliate, in cele ce urmeaza, in cele ce urmeaza, de Mihai Mitrea, director comercial al Bitt-Bau. 
 
- Cum se structureaza portofoliul de produse si servicii?
- In portofoliul Bitt-Bau se regasesc sisteme de feronerie potrivite pentru realizarea oricarui tip de deschidere, echiparile pentru ferestre avand o contributie de 55% la vanzarile din acest an, alaturi de cele pentru usi (31%) si pentru sistemele culisante/armonice. In 2017, beneficiarii au optat, cu precadere, pentru achizitia de sisteme cat mai diversificate si personalizate. Pentru produsele promovate, asiguram distributie nationala directa prin flota proprie de transport, servicii cargo si cele sase depozite pe care le detinem. De asemenea, colaboratorii nostri au la dispozitie atat servicii de consultanta specializata, dar si programe de asistenta pentru asigurarea eficientizarii operatiunilor de aprovizionare, oferite pentru a putea raspunde cat mai prompt nevoilor generate de capacitatile de productie ale acestora.
 
- Precizati modul in care va evolua cererea pentru produsele comercializate.
- Preconizam ca, pe piata locala, vor fi in crestere cererile pentru ansamblurile de tamplarie termoizolanta premium, fapt ce va determina o majorare a complexitatii elementelor de feronerie folosite in procesul de productie. Oricum, astazi putem afirma cu tarie ca producatorii romani de profil pot concura cu succes pe orice piata din Europa, datorita investitiilor pe care le-au facut in tehnologii si capacitati de productie performante. Astfel, anul trecut, desi piata de profil a fost marcata de lipsa investitiilor publice in domeniul constructiilor, a unui cadru legal care sa-l reglementeze si de instabilitatea legislatiei financiare induse de mediul politic actual, toate aceste aspecte negative au fost compensate de o dezvoltare a operatiunilor de export efectuate de producatorii autohtoni de tamplarie, fapt ce a dus si la o mai buna specializare a acestora.
 
- Care ar fi masurile ce ar putea contribui la cresterea nivelului de calitate a ansamblurilor de tamplarie?
- Consideram ca nivelul de performanta a acestora ar putea creste prin crearea si respectarea unor norme legale de disciplina in productie care, in acelasi timp, ar limita si neconformitatile. Dupa cum se cunoaste, compromisurile nu fac altceva decat sa creeze disconfort in functionarea ansamblurilor finite, pe termen mediu si lung.
 
rehau
2021-video-fer
athena_370px
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
VBH
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE