Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU: Incasari de 14,3 milioane de lei in 2013
BITT-BAU: Incasari de 14,3 milioane de lei in 2013
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 27 Iun 2014 08:30
Unele dintre principalele obiective de dezvoltare pe care le implementeaza actualmente furnizorul de feronerie si accesorii Bitt-Bau sunt reprezentate de extinderea gamei sortimentale, a ariei de distributie si dezvoltarea logisticii. In prezent, gama sortimentala disponibila pentru clientii firmei include feronerie pentru ferestre din lemn si PVC (cu o pondere de 50% din total), incuietori pentru usi din PVC si lemn (44%), precum si accesorii si produse conexe. Prin intermediul celor sase depozite proprii (din localitatile Bacau, Brasov, Carei, Miercurea Ciuc, Suceava si Targu Mures), se efectueaza livrari directe in zonele de est, centru, nord si vest ale tarii.
 
Mihai Mitrea, director comercial al Bitt-Bau: „Colaboram cu furizori precum Roto, Gutmann, Geze (Germania), Hoppe (Italia), Euro-Elzett si Kaba Elzett (Ungaria) sau Cemom (Franta), iar cele mai numeroase comenzi le inregistram pentru feroneria Roto NT destinata ferestrelor si sistemul Roto DoorSafe. Pe fondul imbunatatirii gradului de informare a beneficiarilor si al majorarii cererii, pentru anul in curs vizam o crestere de 5% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 14,3 milioane de lei consemnat in 2013. Cea mai mare dificultate pe care am consemnat-o in ultima perioada in activitate a fost reprezentata de instabilitatea financiara a clientilor, ceea ce ne-a determinat sa aplicam politici precaute de finantare pe piata de profil, incercand sa luam masuri de reducere a costurilor de functionare, prin eficientizarea serviciilor prestate. Intregul domeniu este grevat de lipsa investitiilor in infrastructura si pe piata imobiliara, precum si de absenta unor strategii fiscale favorabile si de scaderea puterii de cumparare. Din aceste motive, pe termen scurt, nu preconizam o evolutie semnificativa a vanzarilor”.     
 
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
rehau
2021-video-fer
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
VBH
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE