Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU: Investitiile din acest an vizeaza dezvoltarea distributiei si a logisticii
BITT-BAU: Investitiile din acest an vizeaza dezvoltarea distributiei si a logisticii
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 23 Ian 2014 10:11
Pentru exercitiul financiar in curs, managerii companiei furnizoare de feronerie si accesorii Bitt-Bau si-au propus o majorare de 5% a cifrei de afaceri, dupa cresterea de 3% consemnata in 2013, fata de nivelul de 14 milioane de lei din 2012. In vederea indeplinirii acestui obiectiv, conducerea firmei are in vedere implementarea unor masuri precum extinderea ariei de distributie a produselor comercializate, respectiv promovarea solutiilor pentru tamplarie din aluminiu si usi de sticla. Alte obiective de dezvoltare prevazute pentru 2014 sunt reprezentate de investitii in logistica, in special in ceea ce priveste solutiile optime de depozitare, prelucrare a comenzilor si transport. In cele ce urmeaza, directorul comercial al firmei, Mihai Mitrea, detaliaza evolutia pietei si aspecte legate de propria activitate.
 
- Care este structura vanzarilor, in functie de principalele produse comercializate?     
- Categoriile de produse pe care le promovam sunt reprezentate de feroneria pentru ferestrele din lemn si PVC (cu o contributie de 50% la totalul livrarilor), incuietorile pentru usi din PVC si lemn (44%), respectiv accesoriile si produsele conexe. Printre furnizorii cu care colaboram se afla firmele Roto, Gutmann, Geze (Germania), Hoppe (Italia), Euro-Elzett si Kaba Elzett (Ungaria), Cemom (Franta). Pentru 2014, ne-am propus sa includem in oferta si alte modele, care sa raspunda cererii actuale de pe piata.
 
- Cum este asigurata distributia produselor specifice?
- Aria de distributie s-a extins la nivel regional, livrarile efectuandu-se, in prezent, exclusiv in mod direct, prin intermediul a sase depozite proprii, care sunt situate in localitatile Bacau, Brasov, Carei, Miercurea Ciuc, Suceava si Targu Mures. Sunt acoperite zonele de est, centru, nord si vest ale tarii, iar beneficiarii au la dispozitie si o serie de servicii auxiliare: proiectare, consultanta, transport, service in garantie si postgarantie, precum si asistenta tehnica la montaj/instalare. De asemenea, specialistii firmei asigura instruirea personalului firmelor partenere, implicate in productie si montaj. Produsele cel mai bine comercializate din oferta noastra sunt reprezentate de feroneria Roto NT pentru ferestre si sistemul Roto DoorSafe, iar judetele in care inregistram cele mai multe vanzari sunt Salaj si Satu Mare. In ultima perioada, am observat o imbunatatire a nivelului de informare in randul clientilor, acestia fiind mult mai receptivi la diferitele solutii tehnice si comerciale puse la dispozitie de compania noastra.
 
- Cum a evoluat piata nationala de profil in ultimul timp?  
- Acest segment de activitate a inregistrat, in 2013, o crestere de 3%, iar pentru 2014 estimam o evolutie asemanatoare. Dintre problemele care persista pe piata inca de la debutul recesiunii, am putea indica lipsa investitiilor in infrastructura si in piata imobiliara, precum si a unor strategii fiscale favorabile mediului economic autohton, toate acestea generand scaderea constanta a puterii de cumparare. Informatii suplimentare, la click aici
 
rehau
SISECAM
2021-video-fer
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
VBH
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE