Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU: Modificari ale cererii pe segmentul feroneriei pentru ferestre
BITT-BAU: Modificari ale cererii pe segmentul feroneriei pentru ferestre
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2017 12:13
In 2017, conducerea companiei Bitt-Bau, din Miercurea Ciuc, si-a propus sa deschida o noua capacitate logistica in localitatea de resedinta, cu o suprafata desfasurata de aproximativ 1.000 mp, menita sa asigure dezvoltarea activitatii din centrul tarii, sa dezvolte operatiunile de transport operativ, gama de servicii si segmentul produselor inovatoare. „In portofoliul propriu se regasesc produse si servicii dedicate fabricantilor de tamplarie din lemn stratificat, PVC si aluminiu, respectiv articole de feronerie pentru realizarea tuturor tipurilor de deschideri in concordanta cu cererile tot mai complexe din piata specializata. Anul 2016 a adus, pe segmentul sistemelor de feronerie pentru ferestre si usi, o crestere a cererilor pentru inchiderile de siguranta, pentru echiparile din zona de confort (respectiv, actionari pentru ansambluri culisante/armonice), in cazul actionarilor electrice si, nu in ultimul rand, pentru echipari ale ferestrelor speciale, destinate cresterii sigurantei copiilor. Totodata, analizand structura vanzarilor din 2016, se disting cererile pentru echiparile pentru ferestre (cu 55% din total), fiind, de asemenea, in crestere, solicitarile pentru ansamblurile de usi (cu 31% din total), dar si vanzarile si echiparile pentru sortimente culisante/armonice, cu o pondere de 8% din livrarile companiei. In domeniul comercializarii feroneriei pentru ferestre, ne-au fost solicitate, in principal, echipari menite sa creasca gradul de personalizare a acestora, pe fondul diversificarii ofertei tehnice pentru toti producatorii de tamplarie termoizolanta activi pe piata”, a declarat Mihai Mitrea, directorul comercial al Bitt-Bau. Managerul de vanzari al companiei a adaugat ca, pentru anul in curs, in urma operatiunilor de dezvoltare planificate atat in cadrul companiei, cat si in ceea ce priveste portofoliul de produse si servicii, este preconizata o crestere de 15% a vanzarilor totale, in raport cu nivelul de 19,4 milioane de lei din 2016 (care a insemnat un salt de +5% fata de 2015).
Furnizorul Bitt-Bau coordoneaza sase depozite proprii in Miercurea Ciuc, Brasov, Bacau, Targu Mures, Suceava si Carei, detinand, astfel, capacitati de depozitare si transport aflate la indemana tuturor partenerilor. De asemenea, acestia beneficiaza si de servicii de consultanta dedicate, care le sunt puse la dispozitie prin intermediul reprezentantilor comerciali din teritoriu. Informatii suplimentare, la www.bittbau.ro 
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE