Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU popularizeaza o oportunitate de scolarizare, prin Roto
BITT-BAU popularizeaza o oportunitate de scolarizare, prin Roto
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 29 Mai 2018 06:10
Furnizorul de sisteme de feronerie si accesorii destinate executiei tamplariei din PVC, aluminiu si lemn stratificat Bitt-Bau se axeaza - si anul acesta - nu doar pe livrarea unor produse de calitate superioara, ci si pe acordarea unor servicii complexe de asistenta pentru asigurarea eficientizarii operatiunilor de aprovizionare, precum si de consultanta specializata. „Dorim sa le atragem atentia colaboratorilor nostri, dar si tuturor celor care activeaza in domeniul nostru de activitate, asupra unei oportunitati de scolarizare oferite de partenerul nostru, Roto Romania (prin Roto Frank AG). Este vorba despre filme interactive de montaj pe care Roto le ofera gratuit pe website-ul sau tuturor celor care lucreaza cu sistemele sale pentru ferestre si usi de balcon din aluminiu, precum fabricanti de tamplarie, montatori sau distribuitori. Aceste filme pot contribui, in mod semnificativ, la cresterea sigurantei in instalarea feroneriei in fabricile de ferestre, aratand, de exemplu, cu indicii importante, cum trebuie sa se faca montajul corect la sistemele pentru ansambluri din aluminiu Roto AL 300, Roto AL 540 sau Roto AL Designo”, au precizat reprezentantii Bitt-Bau.
Compania Roto Frank AG - Germania este inventatoarea primului sistem de feronerie oscilo-batanta ce s-a fabricat la nivel industrial si a vandut pana acum 500 de milioane de seturi de acest tip, fiind unul dintre liderii mondiali ai pietei de profil. Informatii suplimentare, la www.bittbau.ro 
 
athena_370px
SISECAM
rehau
2021-video-fer
ghid_montaj
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
trocal
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE