Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CENECO: Crestere pe segmentul aplicatiilor destinate tamplariei termoizolante
CENECO: Crestere pe segmentul aplicatiilor destinate tamplariei termoizolante
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 31 Oct 2022 06:00
Compania Ceneco, cu sediul in judetul Suceava, si-a propus sa mentina, si anul acesta, trendul ascendent al cifrei de afaceri, pe fondul inregistrarii unui usor reviriment al cererii, dupa incheierea pandemiei.
"In prezent, activitatea proprie consta in distributia de programe software CAD/CAM, pentru executia tamplariei termoizolante (cu o pondere de 10% la incasarile totale ale firmei), de aplicatii similare dedicate executiei mobilierului, scarilor si constructiilor din lemn, de utilaje de tip CNC pentru executia de tamplariei termoizolante (10%), echipamente pentru scari din lemn, precum si in acordarea de servicii pentru utilaje (60%). In 2022, am inclus in portofoliul propriu si module CAD/CAM pentru proiectarea scarilor din metal. Software-ul destinat executiei ansamblurilor termoizolante din lemn si lemn stratificat se numeste New Dimension, este produs de catre compania Compass Software, in Germania, iar pe piata din Romania suntem unici distribuitori la nivel national. Situatia este similara si in cazul utilajelor pentru executia tamplariei termoizolante care sunt marca Masterwood (Italia) pe care, de asemenea, o reprezentam la nivel national. 
Numarul solicitarilor pentru aplicatiile destinate executiei tamplariei termoizolante a fost in crestere atat inaintea pandemiei, cat mai ales dupa ridicarea restrictiilor de calatorie. Anul acesta inregistram, de asemenea, o usoara intensificare a comenzilor, datorata faptului ca acest segment este o nisa pe care producatorii de profil trebuie sa o acceseze obligatoriu. In piata observam, insa, in continuare si o oarecare retinere in a face investitii, situatie care se intampla chiar si in ceea ce ne priveste. Ne derulam activitatea la nivel national, iar cele mai numeroase comenzi au provenit anul acesta din judetele Suceava, Botosani si Neamt", a declarat Catalin Tuca, directorul general al firmei. Informatii suplimentare, la www.ceneco.ro        
     
 
TSV
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza