Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CESROM: Livrari preponderente pentru proiecte industriale
CESROM: Livrari preponderente pentru proiecte industriale
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 22 Iun 2017 12:59
Pe fondul inregistrarii de comenzi in crestere, furnizorul de sisteme pentru executia tamplariei termoizolante CESrom (Sibiu), subsidara autohtona a CES Gruppe (Germania), estimeaza obtinerea, pentru anul in curs, a unei majorari a cifrei de afaceri cuprinsa intre 5% si 10%, in raport cu nivelul de 3,3 milioane de lei din 2016. „Desi aria proprie de distributie este activa pe plan national, cele mai numeroase comenzi pe care le-am inregistrat in ultimul timp au provenit din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu, sistemele de inchidere mecanice, mecatronice si electronice pentru usi fiindu-ne solicitate, mai ales, pentru proiecte industriale (unitati de productie) si mai putin pentru proiecte rezidentiale. Numarul mai mare al acestora se datoreaza faptului ca anul trecut foarte multe proiecte au fost amanate pentru 2017. In aceste conditii, livarile firmei noastre pe plan intern au crescut anul acesta, insumand 20% din vanzarile totale, fata de cele 15% de anul trecut. Diferenta este reprezentata de livrarile pe care le realizam pentru piata germana”, a declarat Andrei Szasz, directorul de vanzari al firmei.
Compania CESrom realizeaza in Romania produse finite prin asamblarea de  componente provenite de la firma-mama, din Germania, in oferta promotionala regasindu-se mai multe tipuri de cilindri tip Master Key si Grand Master Key. La randul sau, CES Gruppe a luat fiinta in anul 1840 si activeaza, in prezent, pe pietele din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu si Asia. Informatii suplimentare, la www.cesrom.ro 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left