Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CESROM: Majorare a gradului de reprezentare in teritoriu
CESROM: Majorare a gradului de reprezentare in teritoriu
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Iun 2013 10:30
Subsidiara autohtona a holdingului german CES Gruppe, specializat in furnizarea sistemelor de feronerie, si-a propus ca anul acesta sa inaugureze un birou in Bucuresti, iar in 2014 altul in Timisoara. Actualmente, activitatile de distributie se realizeaza atat direct catre producatorii de usi, cat si prin intermediul unei retele de parteneri dezvoltate la nivel national. „Gama sortimentala pe care o promovam pe plan autohton include cilindri de inchidere de tip Masterkey (cu o pondere de 50% din vanzarile totale), modele mecanice si mecatronice de control al accesului (10%), precum si cilindri mecanici de inchidere. Dintre toate acestea, anul acesta vom pune accentul in promovare pe solutiile electronice. De asemenea, ne-am propus obtinerea unei majorari a cifrei de afaceri cuprinsa intre 30% si 40%. Pana in prezent, afacerile au aevoluat cu aproximativ 35% pe an, avand in vedere ca activitatea noastra pe piata autohtona a debutat in 2008. Consideram ca principala problema a pietei de profil este reprezentata de lipsa de informare a beneficiarilor in domeniul in care activam. Chiar daca sistemele de inchidere exista pe piata de aproape un secol (de exemplu, Ces Gruppe este activ pe acest segment incepand din 1934), sunt putini clienti care stiu faptul ca o singura cheie poate fi folosita pentru securizarea mai multor usi. Acest lucru ne-a determinat sa initiem o campanie speciala in acest sens, incepand cu municipiul Sibiu”, a declarat Andrei Szasz, director de vanzari in cadrul firmei.
***
CES Gruppe a fost infiintat in Germania, in anul 1840, expansiunea internationala concentrandu-se in Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu si Asia. In prezent, sunt active subsidiare in patru tari si colaborari in alte trei. Numarul de angajati atinge nivelul de 450, personalul activand in mai multe divizii, respectiv CEScilynder, CEStronics si CESlocks. Informatii suplimentare, la www.cesrom.ro
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left