Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 03 Martie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CONCURENTA analizeaza preluarea diviziei de profile TeraPlast de catre DSG
CONCURENTA analizeaza preluarea diviziei de profile TeraPlast de catre DSG
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 30 Dec 2020 13:24
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea fondului de comert aferent activitatii "Profile de tamplarie PVC" apartinand grupului TeraPlast SA de catre Dynamic Selling Group SA. DSG desfasoara activitati de producere si comercializare de profile din PVC pentru ferestre si usi si de comercializare de accesorii pentru tamplaria PVC (panel PVC, feronerie, garnituri, armaturi si conectori) pentru ferestre si usi. TeraPlast SA este cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori romani de materiale pentru constructii: instalatii si amenajari, profile de tamplarie PVC si granule din PVC.
In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei.
"Autoritatea de concurenta va evalua aceasta operatiune in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege. Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 25, in termen de 20 zile de la data prezentului anunt", precizeaza un comunicat al Consiliului Concurentei.
La data de 11 decembrie 2020, TeraPlast a anuntat vanzarea liniei de business Profile de tamplarie catre Dynamic Selling Group, producator si distribuitor de profile pentru tamplarie termoizolanta. Decizia vine ca urmare a strategiei companiei TeraPlast de a-si dezvolta business-ul in alte zone de activitate. In urma negocierilor, tranzactia s-a concretizat cu grupul romanesc, la o valoare de aproximativ 4,5 milioane de euro, care va fi ajustata la momentul transferului in functie de nivelul capitalului de lucru.
Linia de business Profile de tamplarie PVC este distincta de segmentul de ferestre si usi al grupului, reprezentat de TeraGlass. Compania TeraGlass ramane in continuare parte a grupului TeraPlast.
 
rehau
athena_370px
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE