Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DRUPANEL: Noi investitii pentru dezvoltarea portofoliului de paneluri ornamentale
DRUPANEL: Noi investitii pentru dezvoltarea portofoliului de paneluri ornamentale
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Sep 2022 06:10
Anul acesta compania Drupanel a lansat, in premiera pe piata de profil, o serie noua de paneluri infoliate si roluite. „In prezent, gama de produse comercializate include paneluri (in proportie de 70% din total), sticla ornamentala si de tip vitraliu (20%), precum si usi placate cu aluminiu. Pe langa noua serie pe care am lansat-o anul acesta, categoriile de paneluri cel mai bine vandute sunt cele ornamentale din aluminiu, cele din HPL din gama DRU (folosite pentru usile de exterior), precum si cele din PVC termoformat (destinate, in principal, usilor de interior).
Produsele din portofoliul propriu se livreaza atat direct (printr-o retea proprie de distributie), cat si indirect (prin firme colaboratoare, care activeaza in tara si strainatate). Prin intermediul parcului auto propriu, ce ne permite livrarea produselor in cantitati mari, acestea ajung nu doar in timp util, ci si in stare perfecta la clienti. Din informatiile noastre, panelurile proprii sunt distribuite pe pietele din Italia, Franta, Germania si Austria.
In 2022, ne-am propus sa facem investitii in utilaje de ultima generatie, prin achizitia din fonduri proprii a unui laser si a unui utilaj de tip «water-jet». Totodata, din perspectiva financiara, avem in vedere cel putin sa ne mentinem cifra de afaceri la parametri optimi. Anul 2021 a fost cel mai bun din acest punct de vedere si ne-a permis sa consemnam o cifra totala de afaceri de 23,4 milioane de lei. Cea mai presanta dificultate careia trebuie sa ii facem fata in activitatea din acest an este reprezentata de lipsa personalului”, a mentionat Sorin Druta, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.dru-panel.ro 
 
Meesenburg
RT
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza