Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - EXTRUPLAST: Majorare de 30% a incasarilor din 2012
EXTRUPLAST: Majorare de 30% a incasarilor din 2012
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Mar 2013 14:44
Producatorul de profile din PVC Extruplast urmeaza sa aplice anul acesta un plan de afaceri axat pe implementarea investitiilor derulate in 2012, pentru care au fost alocate fonduri in valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei si pe inaugurarea unui nou depozit in Brasov. De asemenea, se au in vedere accesarea unor noi piete externe si obtinerea unei majorari a incasarilor cuprinsa intre 10% si 15%.
Cristian Vasile Tamasan, director general al Extruplast: „Pe fondul evolutiei optime a activitatii, in 2012 am consemnat o majorare de 30% a incasarilor, fata de nivelul de 35,4 milioane de lei inregistrat in 2011. Totodata, am reusit sa initiem operatiuni de export in Ungaria si Republica Moldova, iar anul acesta vizam demararea activitatii intr-o serie de alte tari, printre care se afla Serbia, Franta, Belgia sau Italia. Pe plan intern, ne-am propus consolidarea cotei de piata, livrarile efectuandu-se in acest moment prin intermediul a opt depozite si al unei retele de colaboratori care cuprinde aproximativ 520 de parteneri. In gama sortimentala se regasesc aproximativ 30 de tipuri de profile din PVC, a caror pondere la incasarile totale se situeaza la 70%, precum si feronerie TGP si Selve. Estimam ca la nivel national cererea se va mentine anul acesta la nivelul precedentelor 12 luni, segmentul de piata al producatorilor de tamplarie aflandu-se inca in curs de dezvoltare, fara a fi sedimentat, asemenea pietelor europene. Totodata, in numeroase state, criza economica a fost depasita, iar in altele poate fi remarcata o majorare a cererii de ansambluri din PVC, in detrimentul celor din aluminiu si lemn. Totusi, fiecare zona are particularitatile sale, iar avantaje de pret pot fi obtinute doar in anumite tari europene”.
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left