Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Grupul PM deschide un nou centru de distributie de 2.000 mp, in nordul Capitalei
Grupul PM deschide un nou centru de distributie de 2.000 mp, in nordul Capitalei
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 09 Aug 2022 11:51
Grupul PM, producator si distribuitor de produse tehnice si accesorii pentru tamplarie termoizolanta, isi dezvolta activitatea pe piata romaneasca cu un nou centru de distributie in suprafata de 2.200 de mp la ELI Park 3.
„Am atras in hub-ul dezvoltat de noi in zona Buftea-Chitila atat grupuri multinationale, cat si companii locale, transformand ELI Park Bucharest intr-o veritabila comunitate de business, cu peste 20 de chiriasi. Ne bucura increderea acordata de catre Grupul PM prin alegerea proiectului nostru iar acest lucru reconfirma ca pozitionarea noastra in piata este cea corecta si apreciata de catre partenerii nostri”, explica Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.
ELI Park 3 este un proiect logistic, parte din hubul ELI Park Bucharest North West, dezvoltat de Element Industrial in zona Buftea-Chitila. Prima faza, in suprafata de 18.500 mp a fost livrata in aceasta primavara, fiind inchiriata integral. Faza a doua, respectiv 30.000 mp, cu un grad de ocupare de peste 75%, are ca termen de finalizare trimestrul al patrulea al anului in curs. Tot in zona, Element Industrial a livrat ELI Park 1, totalizand 50.000 mp.
„Activitatea de productie a grupului se deruleaza in Turcia, cu centre de distributie in Italia, Ungaria, Bulgaria si Grecia. Pe piata romaneasca dupa centrul de distributie de la Cluj-Napoca, am decis sa deschidem unul si la Bucuresti, in cadrul proiectului ELI Park 3, pentru a deservi cererea in crestere pentru produsele noastre. In alegerea noastra au contact atat locatia si calitatea cladirii cat si, extrem de importanta, disponibilitatea fortei de munca”, spune Alexandru Vaida, director comercial in cadrul grupului.
 
SISECAM
TSV
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza