Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 23 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GRUPUL PM: Perioada dificila va fi depasita prin noile strategii pe termen scurt
GRUPUL PM: Perioada dificila va fi depasita prin noile strategii pe termen scurt
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Sep 2022 06:10
Pe segmentul feroneriei pentru usi, compania PM Technic a inregistrat o scadere a cererii, pe fondul noului context economic. Alexandru Vaida, directorul comercial al Grupului PM considera ca "este imposibil sa prevedem pe ce orizont de timp se va intinde acest efect, ceea ce impune adoptarea unei strategii de actiuni pe termene scurte". La inceputul acestui an, compania a lansat si o noua linie de business - PM Aluminium Line - prin care comercializeaza marca TSV, un sistem complet de glafuri din aluminiu 100% romanesc.
"Consideram ca niciodata nu au fost atat de multi si diversi factori cu impact negativ asupra pietei, care vor schimba, din pacate, prioritatile de cumparare ale consumatorului final si, evident, ca rezultat piata se va contracta.
In ceea ce ne priveste, tratam fiecare faza sau actiune cu maximum de diligenta si urmarim continuu sa fim extrem de performanti in ceea ce priveste serviciile logistice si sa ne onoram la timp obligatiile angajate in orice tip de raport de business. Firma PM Technic, una dintre companiile Grupului PM, are deja o faima in piata de profil, unul dintre factorii critici de succes fiind calitatea procesului de vanzare. Forta de vanzari este foarte bine instruita fiind un suport tehnic competent pentru partenerii nostri, iar rezultatele care se obtin urmaresc atingerea permanenta a unui standard de performanta. Putem spune chiar ca, pe anumite categorii de produse, suntem lideri de piata. Ne aflam in plin proces de creare de cerere pentru sistemul de pervaz TSV. Am deschis, la inceputul acestui an, noua linie de business - PM Aluminium Line - iar eforturile noastre sunt duble acum pentru a face fata provocarilor pietei. Incercam sa oferim o solutie de tip «high quality» de pervaz de exterior din aluminiu, unica pe piata romaneasca. O alta noutate a activitatii anului 2022 consta in faptul ca am lansat mai multe modele de manere cu o gama variata de culori", a declarat Alexandru Vaida, director comercial in cadrul Grupului PM. Informatii suplimentare, la www.pmtechnic.ro 
 
SISECAM
TSV
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza