Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - INFO-SISTEME: Amplificare a importului de sticla in semestrul intai 2019
INFO-SISTEME: Amplificare a importului de sticla in semestrul intai 2019
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 10 Ian 2020 07:29
A aparut analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme pentru tamplarie (in primul semestru al anului 2019), care include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. De asemenea, editia actuala a publicatiei Info-Sisteme cuprinde o analiza a importului de sticla arhitecturala, comentata in mod distinct si insotita de numeroase diagrame ce prezinta evolutia acestei activitati in intervalul anilor 2008-2019, respectiv estimari pentru actualul exercitiu financiar.
Consumul de materiale pe piata de tamplarie termoizolanta continua sa se situeze in parametri optimi, iar in acest sens , potrivit datelor furnizate de INS, la nivelul primului semestru din 2019, livrarile de vitraje din strainatate (toate sortimentele si dimensiunile) au consemnat un nivel in crestere cu +16,53% fata de aceeasi perioada a lui 2018. In cazul sticlei float, se mentin premisele unui pret competitiv in cazul produselor din strainatate, care insa isi majoreaza ponderea, cantitativa si valorica, in totalul importurilor, in defavoarea tuturor celorlalte modele. Se observa totusi ca, inclusiv in contextul mentionat anterior, nivelul comenzilor pentru vitrajele securizate, colorate sau mate a inceput sa aiba un aport mai semnificativ la total, influentand momentan structura importurilor.
***
Datele analizate in cadrul publicatiei INFO-Sisteme de tamplarie permit astfel sa se traga concluzia ca, desi principalii operatori ai bransei arata ca, in 2019, domeniul tamplariei termoizolante ar fi stagnat (cel putin in ceea ce priveste cererea pe plan intern, cu aceleasi caracteristici ca in anii anteriori), situatia pare a fi pozitiva pe unele segmente ale pietei de ferestre. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK