Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - INKEMA EAST: Noi modele de usi rapide, lansate la targul R + T 2018
INKEMA EAST: Noi modele de usi rapide, lansate la targul R + T 2018
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Mai 2018 06:00
Portofoliul de usi rapide al companiei Inkema East se extinde cu noi modele, prezentate in premiera de firma-mama, Inkema (Spania), in cadrul expozitiei R + T Stuttgart, care s-a desfasurat recent, in intervalul 27 februarie - 3 martie 2018. „Expozitia este un adevarat «hotspot» global pentru rulouri, porti si produse de protectie solara, iar lansarea noilor produse a fost primita excelent de catre specialistii din domeniu”, dupa cum au precizat reprezentatii Inkema East. Despre gama de usi rapide Inkema, specialistii producatorului precizeaza ca „aceste ansambluri sunt concepute pentru o functionare sigura, rentabila si durabila, fiind concepute ca un element despartitor pentru zone cu trafic continuu si intens. De altfel, usile rapide constituie o parte a succesului nostru, bazat pe inovatie si pe dezvoltarea continua de noi produse”.
Fabricantul spaniol a lansat in cadrul expozitiei din Germania si alte game de produse, strategia de afaceri adoptata in 2018 vizand consolidarea prezentei internationale. Subsidiara din Romania inregistreaza, de asemenea, o cifra de afaceri in crestere de la un an la altul, cele mai recente rezultate financiare publicate pe website-ul Ministerului Finantelor Publice indicand o cifra de afaceri de 10,3 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.inkema.com 
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left