Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIILE EURO-FEREASTRA: Marci de incredere - concept imposibil fara comunicare
PREMIILE EURO-FEREASTRA: Marci de incredere - concept imposibil fara comunicare
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 26 Mai 2017 06:07
Cea de-a patra editie a galei premiilor EURO-Fereastra 2017, ca parte integranta a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra, ale carei lucrari au avut loc la data de 23 mai a.c. in Bucuresti, a prilejuit acordarea unor distinctii companiilor care s-au evidentiat - si se evidentiaza in continuare - prin crearea, mentinerea si consolidarea unor marci de incredere, demersul fiind insotit obligatoriu de campanii adecvate de comunicare, caracterizate de transparenta. Astfel, cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor EURO-Fereastra, categoria Marci de Incredere (Reliable Brands) a reunit din nou cele mai cunoscute marci promovate pe piata nationala a tamplariei termoizolante. Fiind un element vital in strategia de afirmare a companiilor - si de diferentiere a acestora fata de competitori, intr-un mediu de afaceri ce devine tot mai puternic concurential -, marca reprezinta - inclusiv in domeniul autohton al ferestrelor - un simbol al identitatii, cu o contributie majora la dezvoltarea afacerilor pe termen lung. Intrucat tot mai multe companii specializate au inceput sa inteleaga si sa implementeze diverse strategii de conturare a marcii - ca un adevarat pilon al identitatii pe piata - procesul de selectie a fost riguros si dificil, insa la final nu mai putin de 13 firme din bransa de tamplarie termoizolanta au primit trofee, iar alte sapte au fost recompensate cu diplome de excelenta - Award of Excellence. Astfel, societatile (si organizatia) care au fost distinse, in acest an, cu trofee si premii EURO-Fereastra la categoria Reliable Brands sunt urmatoarele:
AGC FLAT GLASS ROMANIA
PROFINE ROMANIA
VBH ROMCOM
KLAES ROMANIA
DORMAKABA ROMANIA
DYNAMIC SELLING GROUP
WINKHAUS AUSTRIA GMBH - REPREZENTANTA
SOUDAL
ETEM SYSTEMS
BITT-BAU
FEREASTRA SUKI
DR. HAHN GMBH & CO KG
AGB - ALBAN GIACOMO SPA
LEYKOM
G-U FERROM COM
ABC PROFESION'AL DESIGN
HOPPE ROMANIA
DRUPANEL
INSTITUT FÜR FENSTERTECHNIK - IFT, ROSENHEIM
RBB ALUMINIUM PROFILTECHNICK AG
TS LOCKS DISTRIBUTION
Cu acest prilej, adresam inca o data felicitari firmelor premiate, multumind sponsorilor care au facut posibila derularea celei de-a patra editii a galei premiilor EURO-Constructii si EURO-Fereastra: APIVMR, Sisecam Flat Glass, Aluprof, AGC Flat Glass, Klaes Romania, Veka Romania, New House Design Project, Meesenburg Romania, Reynaers Aluminium Romania, Roto Romania, Aluterm, Elmas, Siemens Building Technologies, Kingspan, Urban C&O si altii, respectiv BRD Groupe Société Générale si organizatia umanitara Habitat for Humanity Romania. Informatii suplimentare, la www.euroconferinte.ro
 
SISECAM
rehau
TSV
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza