Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ROTO anunta vanzari mai mari cu 30% in ultimii trei ani, datorate sustenabilitatii
ROTO anunta vanzari mai mari cu 30% in ultimii trei ani, datorate sustenabilitatii
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 18 Nov 2022 16:59
Cu ocazia traditionalei conferinte anuale de presa, care in 2022 a fost organizata la Rottach-Egern/Tegernsee, presedintele consiliului de administratie al Roto Frank, dr. Eckhard Keill, a afirmat, in fata jurnalistilor de specialitate veniti din 15 state de pe intregul mapamond ca ”in perioada pandemiei a devenit clar ca grupul nostru este capabil sa faca fata unor provocari majore. In ultimii trei ani, cifra de afaceri a crescut cu aproape 30%. Aceasta evolutie impresionanta in vremuri dificile a fost posibila mai ales datorita unui numar mare de clienti noi, pentru toate cele trei divizii, ai caror angajati au inteles cum sa raspunda cerintelor de fiabilitate a livrarii si calitate a produselor, chiar si pe pietele cu vanzari extrem de volatile. Practic, oamenii nostri au abordat eficient si cu succes provocarile din ce in ce mai mari care au aparut incepand cu 2020. Drept urmare, am reusit sa atingem o cifra de afaceri record de 807 milioane de euro in anul financiar 2021. Totusi, optimismul resimtit la inceputul exercitiului fiscal in curs s-a estompat, deoarece stabilizarea sperata a pietelor de achizitii nu s-a materializat, iar izbucnirea razboiului a indus noi riscuri si dificultati pentru industria constructiilor. Statutul Germaniei de natiune industriala a fost pus astfel la incercare, iar acest lucru este relevant intrucat o mare parte din cifra de afaceri Roto provine din aceasta regiune. Provocarile actuale sunt extrem de complexe si trebuie abordate printr-o colaborare bazata pe incredere intre factorii economici si cei politici. Este important sa  ne antrenam capacitatea de a reactiona flexibil la schimbarea circumstantelor. Pregatirea oamenilor si a organizatiilor – a societatii in ansamblul sau – pentru a face fata cu inteligenta si optimism marilor riscurilor curente este mai importanta acum decat oricand. Noi vom continua, la nivelul tuturor diviziilor, sa utilizam achizitiile strategice ca mijloc de a genera crestere suplimentara in viitor. Integrarea unor companii precum grupul Deventer, cu unitatile sale din Germania, Polonia si Olanda sau Fermax, din Brazilia, au consolidat Roto si pozitia sa pe piata in aceste tari. Prin urmare, vom continua sa cautam la nivel international companii care sa se integreze armonios in structura grupului nostru”.
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left