Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 06 Iulie 2022
2022-FensterbauFrontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SAINT-GOBAIN isi retehnologizeaza linia de productie a sticlei float din Calarasi
SAINT-GOBAIN isi retehnologizeaza linia de productie a sticlei float din Calarasi
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 03 Oct 2019 14:26
Saint-Gobain Romania prelungeste durata de utilizare a liniei de productie a sticlei float din Calarasi, un proces complex menit sa ii creasca performantele industriale si sa genereze o scadere a consumului de energie. Acest proces de retehnologizare va conduce la o crestere a capacitatii de productie si la o reducere a consumului de energie cu circa 20%. 
Echipata cu cele mai inovatoare tehnologii pentru productia sticlei plane si a sticlei speciale cu pelicula magnetronica, fabrica din Calarasi, construita in 2006, reprezinta hub-ul regional care deserveste pietele din Romania si din Balcani, furnizand totodata produse unice in portofoliul Saint-Gobain. La fabrica din Calarasi activeaza 340 de angajati. 
In Romania, Saint-Gobain ofera produse si solutii pentru sectorul materialelor de constructii, precum si solutii de inalta performanta, are 1.800 de angajati si opereaza 13 situri industriale. Prin aceasta investitie, Saint-Gobain isi consolideaza pozitia de lider in regiunea Europei de Sud-Est si de actor principal in sectorul materialelor de constructii.
 
2021-video-fer
SISECAM
rehau
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
MAI 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
DECEUNINCK

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE