Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SIEGENIA: Crestere de peste 30% a vanzarilor din primele opt luni ale anului
SIEGENIA: Crestere de peste 30% a vanzarilor din primele opt luni ale anului
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 21 Sep 2022 06:10
Furnizorul SIEGENIA, specializat in distributia de sisteme dedicate executiei tamplariei termoizolante, a inregistrat, in primele opt luni ale acestui an, o crestere de peste 30% a vanzarilor, fata de intervalul similar din 2021. Totodata, rezultatul reprezinta o depasire a valorii incasarilor prevazute initial.
"Vanzarile de feronerie KFV pentru usi rezidentiale au crescut cu peste 45%, compania KFV fiind parte a grupului SIEGENIA, in timp ce livrarile de feronerie pentru usile culisante (Portale) s-au majorat cu aproape 35%. Atat feroneria KFV, cat si cea pentru sisteme culisante cu ridicare sunt dedicate producatorilor de tamplarie termoizolanta care folosesc profile de PVC, lemn sau aluminiu. Pe segmentul feroneriei KFV pentru usile rezidentiale, s-au consolidat vanzarile pe noul sistem modular KFV ONE (One Size - One Quality - One Workflow), lansat cu succes in Romania la inceputul anului trecut. Cresterea a fost semnificativa la sistemele tip «broasca» automate si la accesoriile pentru acest segment, in ciuda termenelor de livrare care au ajuns la peste 40 de zile lucratoare, din cauza problemelor cu furnizorii de materii prime, in contextul unei cereri mari pentru aceste produse. Interesul este crescut si in randul noilor clienti, care ne-au devenit parteneri incepand din acest an. Si in cazul balamalelor ascunse Axxent-Türband vanzarile s-au triplat, chiar daca ponderea acestei categorii in portofoliul nostru nu este atat de mare. Produsul propriu cel mai de succes este reprezentat de gama culisantelor cu ridicare (HS Portal), unde cresterea de 40% se datoreaza majorarii volumelor de vanzari in randul partenerilor consacrati, solicitarii produsului de catre noi clienti, respectiv accesorizarii, oferind sortimentului finit o valoare adaugata suplimentara, ceruta si apreciata de beneficiari. Cresterile au fost inregistrate atat pentru comenzile standard de articole si accesorii, cat si pentru produsul Comfort Unit, foarte apreciat de clientii mai mici si mijlocii. Pentru acesta oferim livrare la cote a articolelor necesare, cu pragul pre-montat pentru culisanta cu ridicare in functie de solicitarea beneficiarului, ca si culoare si accesorizare etc., atuul acestui sortiment fiind «fara pierderi, reducere a manoperei si eliminare a greselilor de montaj». Un alt produs care a avut o performanta peste asteptari este reprezentat de oscilo-culisantele PSK Comfort. Dupa un start la sfarsitul anului 2020 - inceputul lui 2021 sub nivelul asteptarilor, din cauza stocurilor relativ mari la produsul PSK Plus, predecesorul lui PSK Comfort, in 2022, am reusit sa vindem de trei ori mai multe garnituri ca in anul precedent. Totodata, vanzarea de articole pentru culisantele simple pe perii (CS Portal) a avut un trend ascendent cu peste 30%, in timp ce pentru armonice (FS Portal) si culisante (EcoSlide), in 2022 a existat un interes cu aproximativ 28% mai scazut decat in 2021", a declarat Lajos Szonda, reprezentantul in Romania al SIEGENIA.
Planuri de lansare de produse noi
Activitatea departamentului de cercetare-dezvoltare, de marketing si de vanzari al SIEGENIA se desfasoara, in prezent, sub auspiciile sloganului "Raumkomfort - Confortul spatiului", reflectat si de noile produse ce urmeaza sa fie lansate pe piata.
"Vom lansa praguri EcoPass pentru culisante cu ridicare, pentru sisteme de profile la care momentan inca nu avem acest produs compatibil, precum si solutii complete pentru serii noi de profile in stransa colaborare cu producatorii specializati, cum ar fi pragul Eco Pass & sistem Comfort Unit pentru Inoutic HST76/HS476, sistemul Comfort Unit pentru Aluplast HST85, pragul Eco Pass & sistem Comfort Unit pentru Veka Motion sau pragul Eco Pass & sistem Comfort Unit pentru HS4.0 Slim (lemn profil ingust, de numai 60 mm). Totodata, vom dezvolta si vom lansa noi solutii pentru sporirea sigurantei antiefractie, dar si in manipulare-utilizare, ca de exemplu noua generatie Soft Close/ Stop sau pragul Eco Pass & sistemul Comfort Unit, de prag «zero». In curand, vom completa gama de culisante EcoSlide (actuala PremiSlide si SmartSlide) si pentru alte profile decat Profine si Aluplast, printr-o schimbare completa intr-o noua generatie si intentionam ca, din 2023, sa aducem in Romania si noile sisteme de armonice FS Portal Plus", a mai precizat managerul SIEGENIA.
Segmentul usilor premium, neafectat inca de dificultatile din piata
"Datorita clientilor multumiti de calitatea produselor noastre si fideli in a folosi sisteme cu performante inalte, ne bucuram de un interes mare din partea acestora pentru produsele proprii, atat in ceea ce priveste noutatile pe segmentul usilor de intrare, cat si pe cel al usilor culisante, destinate segmentului premium. In ceea ce priveste canalele de distributie, la deservirea acestor clienti avem suportul dealerilor nostri consacrati - VBH Romcom, Profine Romania si, mai nou, si al Schachermayer Romania. Pentru ca aceasta criza a materiilor prime sa nu afecteze activitatea producatorilor, dealerii nosti au marit stocurile si au facut parteneriate cu producatorii, integrand termene de livrare dilatate. In ceea ce priveste majorarile de costuri cu materiile prime, energia, forta de munca si retehnologizarea, ce au dus la cresteri de preturi, acestea nu au afectat piata in mod negativ, intrucat produsele de acest tip sunt dedicate, in mare parte, segmentului premium de usi, aflat in dezvoltare la nivel national. Ne asteptam ca, in cazul in care criza energetica actuala va fi urmata si de o criza financiara puternica, sa apara o scadere a vanzarilor. Totusi, probabil ca in acest fel se va echilibra si raportul dintre cerere si oferta, pentru ca, momentan, cererea este inca mai mare decat oferta", a declarat Lajos Szonda, reprezentantul in Romania al SIEGENIA. Informatii suplimentare, la www.siegenia.com 
 
2021-video-fer
RT
Meesenburg
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza