Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SONDAJ: Impactul Covid-19 asupra pietei de tamplarie termoizolanta si vitraje
SONDAJ: Impactul Covid-19 asupra pietei de tamplarie termoizolanta si vitraje
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 15 Apr 2020 06:38
Evolutia pandemiei Covid-19 afecteaza toate domeniile economiei, efectele acesteia urmand a se intinde pe o perioada mai mare de timp, estimata de economisti la unul, sau chiar doi ani. Pentru a evalua impactul pe care il are criza asupra sectorului tamplarie termoizolanta si vitraje, redactia revistelor Agenda Constructiilor si Fereastra a intocmit un comitet de analiza a fenomenului, format din redactori si reprezentanti ai departamentului de marketing, pentru a trata toate aspectele in care pandemia poate afecta sectorul de constructii si domeniile conexe.
Va invitam, astfel, sa raspundeti unui sondaj de opinie realizat in scopul de a reflecta, intr-un mod cat mai fidel posibil, situatia existenta in bransa de tamplarie termoizolanta, fatade si vitaje. Rezultatele cercetarii vor fi atent analizate si supuse gratuit spre utilizare autoritatilor locale/ centrale, organizatiilor reprezentative si companiilor din domeniu, in speranta de a-i ajuta sa ia cele mai potrivite masuri si cele mai bune decizii spre a limita, pe cat de mult posibil, pierderile in aceasta perioada dificila.
"Completarea chestionarului nu solicita mai mult de cinci minute, dar beneficiile pot fi nemasurate. Cercetarea este modul prin care ne putem sprijini partenerii, dar si contributia pe care ne-am asumat-o in sprijinul celorlalti in aceasta perioada dificila, in care solidaritatea este cuvantul de ordine. Va rugam sa completati sondajul ori de cate ori ceva semnificativ se modifica, intrucat informatiile actualizate ne permit sa cunoastem situatia reala si dinamica evenimentelor", subliniaza Marius Manea, seful echipei de marketing al revistelor Agenda Constructiilor si Fereastra.
Reamintim ca, in noul context determinat de pandemia de coronavirus, toata echipa redactiei lucreaza la distanta, inclusiv in elaborarea acestei cercetari. Va asiguram ca nu vom intrerupe fluxul de stiri si va vom tine la curent, cu responsabilitate si celeritate, ca pana acum, cu toate stirile din constructii si din sectorul de tamplarie termoizolanta/ vitraje, interne si internationale, dar si cu alte informatii care marcheaza perioada dificila pe care o traversam cu totii.
 
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
deceuninck_belgium

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE