Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TRITON a inregistrat o crestere a vanzarilor de sisteme de feronerie pentru usi
TRITON a inregistrat o crestere a vanzarilor de sisteme de feronerie pentru usi
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 03 Oct 2022 06:10
In ciuda blocajelor de aprovizionare, in 2021, piata usilor a cunoscut o revenire, lucru ce s-a materializat si in cadrul companiei Triton printr-o crestere de peste 50% a vanzarilor de feronerie pentru usi.
"Cresterea a continuat si pe parcursul anului 2022, astfel incat in primul trimestru am reusit sa inregistram o majorare cantitativa de peste 20% pentru acest segment. Incet, dar constant insa, estimam ca piata isi va pierde din avant in semestrul al doilea. Incepand cu luna iulie, am observat deja o relaxare a cresterii si o pozitionare a vanzarilor la nivelul celor din anul precedent. In special, exista doua domenii care provoaca sentimentul pozitiv pe piata. Pe de o parte, segmentul constructiilor rezidentiale, unde se preconizeaza ca vanzarile de usi exterioare vor creste cu 6%-7%, iar pe de alta parte, cel al renovarilor, care in ultima perioada se afla intr-o usoara relaxare.
Piata sistemelor de feronerie pentru usi automate a crescut usor in acest an, la fel ca si cea a usilor culisante, de aceea noi ne indreptam atentia din ce in ce mai mult catre aceste game de produse. De exemplu, in 2021, furnizorul nostru principal a lansat sistemul de feronerie culisanta Move, un sistem cu etansare foarte buna si efort redus pentru operare, precum si sistemul Instinct, actionat electronic, care se desprinde radical de principiile clasice ale incuietorilor traditionale in mai multe puncte.
Si in acest an au continuat provocarile legate de cresterile de preturi, dar prin optimizarea si gestionarea eficienta a stocurilor am reusit sa mai atenuam impactul acestora asupra clientilor proprii. Daca pe tot parcursul anului preturile la feronerie au continuat sa creasca, pe fondul majorarii preturilor la materiile prime, ne asteptam ca, pana la sfarsitul lui 2022, sa ne bucuram si de o scadere a acestora. In ceea ce priveste dezvoltarea activitatii, putem spune ca am finalizat procesul de modernizare a serverelor si a programelor software specifice (ERP, BI, VMS si magazinul online) la toate punctele de lucru pe care le avem, astfel incat sa putem face fata tuturor cerintelor pietei, precum si ale clientilor", a declarat Raducu Radu-Menegon, directorul national al Diviziei de Feronerie si Accesorii pentru Tamplaria din PVC si Aluminiu din cadrul companiei Triton. Informatii suplimentare, la www.triton.com.ro 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left