Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VBH ROMCOM: Mentinere a cererii la feroneria destinata fabricarii ferestrelor
VBH ROMCOM: Mentinere a cererii la feroneria destinata fabricarii ferestrelor
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 21 Iul 2020 05:10
Cererea pentru feroneria destinata ferestrelor s-a mentinut in ultimul timp la acelasi nivel, dupa cum precizeaza Daniel Gavris, Managing Director in cadrul VBH Romcom. „Dintre produsele pe care le comercializam, o crestere semnificativa am constatat-o pe segmentul sistemelor de feronerie destinate usilor, precum si pentru solutiile profesionale de montaj. Vanzarile de feronerie pentru ferestre au o contributie de aproximativ 35% la cifra totala de afaceri, iar principalele game de produse pe care le comercializam pe acest segment sunt reprezentate de Roto si Siegenia. Noile produse si servicii destinate feroneriei pentru ferestre pe care le-am inclus/intentionam sa le includem in portofoliu in 2020 sunt constituite de gama de manere de fereastra greenteQ. In cazul in care piata nationala se va reorienta catre solutii economice, datorita pandemiei de Covid-19 care actioneaza la nivel international, vom fi pregatiti si cu astfel de produse. De asemenea, vom fi alaturi de partenerii nostri nationali, asa cum am procedat in fiecare situatie de criza de pana acum. In ceea ce priveste evolutia activitatii generale din 2020, ne asteptam la o corectie a acesteia, desi firma noastra a inregistrat, constant, o crestere a incasarilor. Nivelul acestora a atins in 2019 o majorare de aproximativ 10% fata de 2018, pana la 14 milioane de euro”, a adaugat Daniel Gavris.
Compania VBH Romcom este membra a VBH Holding si are in oferta produse marca proprie greenteQ, precum si altele, provenite de la firme de renume, precum KFV, Fuhr, Roto, Hoppe, Schlegel-Giesse, Dr. Hahn, Simonswerk etc. Informatii suplimentare, la www.vbh.ro 
 
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
athena_370px
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE