Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VELUX numeste un nou Vicepresedinte Executiv de Marketing Global
VELUX numeste un nou Vicepresedinte Executiv de Marketing Global
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 05 Oct 2023 11:29
Grupul VELUX o numeste pe Aliëtte van de Wal - van Dijk in noua functie de Vicepresedinte Executiv pentru Marketing Global VELUX, incepand cu 1 decembrie. Avand in vedere noua functie in cadrul companiei, Aliëtte se va alatura Grupului Executiv de Management al VELUX.
Aliëtte van de Wal - van Dijk are peste 25 de ani de experienta in functii de conducere in afaceri locale si globale, inclusiv o experienta bogata in marketing si managementul brandului, in cadrul unor corporatii internationale de top, precum Philips si Procter & Gamble, lucrand atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii.
Cea mai recenta pozitie ocupata de Aliëtte a fost cea de Senior Vice President in cadrul Philips, unde a condus departamentul de Dezvoltare a Afacerilor in domeniul sanatatii consumatorilor.
"Sunt incantata sa ma alatur Grupului VELUX. Scopul companiei de a contribui pozitiv la sanatatea oamenilor si la mediul inconjurator, precum si valorile sale, ma atrag foarte mult. VELUX este un brand puternic si pozitiv si sunt incantata sa am oportunitatea de a ajuta in continuare la dezvoltarea si consolidarea valorii brandului si a afacerii in viitor," declara Aliëtte van de Wal - van Dijk.
"Suntem incantati sa o primim pe Aliëtte in cadrul VELUX. Vine cu o experienta vasta in afaceri si marketing avand in vedere brandurile internationale in a caror dezvoltare s-a implicat, majoritatea adresand nisa de business-to-business-to-consumer, in care marketingul joaca un rol esential. Asteptam cu nerabdare ca Aliëtte sa isi puna in aplicare expertiza strategica si tactica in cadrul VELUX pentru a dezvolta in continuare brandul si a sustine cresterea companiei," spune Lars Petersson, CEO al Grupului VELUX.
Aliëtte van de Wal - van Dijk are 50 de ani si locuieste in Olanda impreuna cu sotul ei si cei trei copii.
Aceasta preia functia de Vicepresedinte Executiv de Marketing Global de la Keith Riddle, care a ocupat interimar rolul incepand cu luna mai a acestui an. Keith Riddle a decis sa se retraga dupa o cariera impresionanta, in care a petrecut aproape 20 de ani la VELUX, inclusiv 6 ani in calitate de Vicepresedinte Executiv pentru Vanzari si Marketing.
"Keith a obtinut rezultate foarte bune in cariera sa la VELUX. El a jucat un rol esential in transformarea activitatii de vanzari si marketing, construita pe echipe de vanzari nationale, intr-o organizatie conectata la nivel global, pastrand in acelasi timp o fata locala acolo unde este cel mai important: in interactiunea zilnica cu clientii, si ne va lipsi ca si coleg", spune Lars Petersson, CEO al Grupului VELUX.
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left