Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WORM a accesat cu succes segmentul profilelor din aluminiu
WORM a accesat cu succes segmentul profilelor din aluminiu
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Nov 2016 12:55
Dupa ce in 2015 a fost inregistrata o cifra de afaceri de 10 milioane de lei, iar in 2015, de 10,9 milioane de lei, pentru exercitiul financiar curent, Marin Voicu, administratorul furnizorului de sisteme dedicate realizarii tamplariei termoizolante Worm, cu sediul in Targoviste, estimeaza o crestere de aproximativ 20% in raport cu nivelul precedentelor 12 luni. Majorarile nu au fost constante in fiecare luna, inregistrandu-se fluctuatii semnificative, cum s-a intamplat, de exemplu in perioada ianuarie-februarie, cand au fost consemnate salturi succesive de +11% si +60%. Evolutia optima se datoreaza deopotriva cresterii comenzilor, dar si mediului de afaceri propice din acest an.
 
- Cum caracterizati evolutia actuala a mediului de afaceri?
- Intrucat ne desfasuram activitatea pe intreg teritoriul tarii, am avut posibilitatea sa constatam ca piata din zona de sud a tarii (judetele Dambovita si Prahova) a inregistrat cam acelasi nivel al cererii in raport cu 2015, in vreme ce in vestul Romaniei (zona Transilvaniei) a avut loc o ascensiune vizibila, nivelul proiectelor de constructii fiind net superior in comparatie cu celelalte regiuni. In general, incepand cu 2013, piata autohtona a consemnat in fiecare an o crestere, desi aceasta nu s-a situat la un nivel semnificativ. Estimam ca aceasta tendinta de majorare se va pastra si in 2017.
 
- Care sunt noutatile din oferta pentru 2017?
- Anul acesta, am intensificat operatiunile de distributie pe un segment nou de activitate, pe care l-am accesat la finele lui 2015, respectiv cel al profilelor din aluminiu. In prezent, livrarile respective contribuie cu aproximativ 15% la incasarile totale, alaturi de comercializarea profilelor din PVC marcile Vivaplast si Baufen (care detin o cota de 70%) si a sistemelor de feronerie Vorne, G-U si Reze (manere, balamale, cilindri etc.), respectiv a altor categorii sortimentale - paneluri (simple/ornamentale), profile pentru plase de protectie impotriva insectelor etc. Sistemele din aluminiu, marca BRL, sunt destinate ansamblurilor glisante, usilor si ferestrelor metalice, precum si peretilor cortina (comercializandu-le predilect in aceasta ordine), iar in 2016 am inclus in oferta doua game de accesorii si feronerie dedicate in mod special acestora, respectiv Ragni si Masters, ambele din Italia. Am remarcat ca principalele comenzi pentru modelele din aceasta gama se concentreaza in zona Transilvaniei, motiv pentru care, anul acesta, am inaugurat un nou punct de lucru, la Bistrita, in timp ce solicitarile de repere din PVC provin uniform de pe intreg teritoriul tarii.
 
- Precizati in cel fel se desfasoara procesul de distributie.
- Livrarile le efectuam in mod direct, prin intermediul punctelor de lucru care sunt active in Ploiesti (doua unitati - inclusiv depozitul de profile din PVC), Targoviste, Reghin, Bistrita si Cluj-Napoca. Un alt motiv pentru care numarul comenzilor este constant in crestere se datoreaza faptului ca multi producatori autohtoni s-au implicat in operatiuni de export, fiind necesare, astfel, livrari suplimentare de profile. 
 
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
ghid_montaj
rehau
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE