Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - MEDIAPRESS: Cifra de afaceri in crestere constanta, in ultimii ani
MEDIAPRESS: Cifra de afaceri in crestere constanta, in ultimii ani
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Sep 2011 08:32
Managementul companiei Mediapress (din Bucuresti) a declarat ca raportul optim calitate-pret pe care il asigura pentru produsele Salamander promovate a determinat stabilizarea cifrei de afaceri chiar si in perioadele mai putin propice segmentului specific de activitate. Situatia s-a datorat cresterii timpului de studiere a ofertelor si a faptului ca fiecare beneficiar a analizat mai mult piata inainte de a lua decizii. Aceasta a dus la cresterea importantei calitatii produselor in decizia de cumparare. Astfel, rezultatele financiare ale grupului consemnate in 2010 au depasit nivelul de 13 milioane de lei, pentru 2011 si 2012 fiind vizata o sporire de 10% a veniturilor, respectiv de 15%.
 
Rares Stoica, director general al Mediapress: „Experienta si competivitatea in calitate de furnizori ne-au asigurat parteneriate solide atat pentru depozitul din Baia Mare, cat si in cazul celui din Bucuresti. De asemenea, utilizarea sortimentelor noastre la proiecte cu un grad ridicat de complexitate a contribuit la consolidarea imaginii proprii pe piata de profil. Dintre masurile pe care le-am aplicat pentru a face fata conjuncturii nefavorabile, am putea mentiona stabilizarea preturilor de vanzare, extinderea gamei sortimentale si adoptarea unei politici de afaceri orientate cu precadere spre client. In acelasi timp, principalele dificultati pe care le intampinam in acest moment sunt reprezentate de lipsa de lichiditati si accesarea dificila a creditelor de catre clientii finali si antreprenori. Totusi, ne pastram optimismul in ceea ce priveste evolutia viitoare, intrucat, la nivelul grupului din care facem parte (Salamander - Germania), se aplica o strategie optima de afaceri. Astfel, holdingul si-a reglat vanzarile pe anumite piete, reusind sa minimizeze impactul crizei economice. Totodata, si-a majorat in ultimul an capacitatile de productie din Germania, ceea ce demonstreaza ca nivelul cererii de profile din PVC se inscrie pe un trend ascendent. De altfel, tarile au reactionat diferit la criza economica, segmentul de piata al tamplariei termoizolante inregistrand cresteri in unele dintre acestea sau scaderi in altele, dar fiind sprijinite, in foarte multe cazuri, de masuri speciale anticriza adoptate de autoritati”.
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left