Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TRITON: Firma investeste in constructia unui nou sediu in Cernavoda
TRITON: Firma investeste in constructia unui nou sediu in Cernavoda
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Mai 2011 08:47
Compania Triton - Constanta, specializata in furnizarea de sisteme de feronerie si accesorii, are in derulare un proiect de constructie a unui nou sediu in Cernavoda, care va fi inaugurat in cursul lui 2011. Alte obiective strategice stabilite pentru acest an sunt constituite de dezvoltarea punctului de lucru din Bucuresti, deservirea atenta a clientilor existenti, multiplicarea serviciilor auxiliare acordate partenerilor, cresterea gradului de pregatire a angajatilor si implementarea de noi proceduri de lucru. In continuare, directorul general al firmei ofera informatii suplimentare despre evolutia activitatii din ultimul interval de timp.
 
Petre Ghita, director general al Triton: „Daca in 2009 am inregistrat o cifra de afaceri de 36,3 milioane de lei, in 2010, ca urmare a inscrierii pietei specifice pe un trend descendent (similar celui din ramura de constructii si din sectorul imobiliar), am consemnat un usor regres al vanzarilor. Pentru 2011 preconizam o crestere de 10% a incasarilor fata de 2010 si consideram ca aceasta tinta este tangibila prin adoptarea de noi strategii de lucru, prin regandirea portofoliului de produse si prin implementarea de noi solutii adaptate cerintelor pietei. Gama de sisteme destinate fabricantilor de tamplarie termoizolanta si care contribuie cu 20% la realizarea vanzarilor totale include feronerie pentru ferestre/usi (marcile Roto, Winkhaus si G-U Corvus), numeroase tipuri de sisteme (oscilobatante, mecanice/electrice de actionare la distanta, osciloglisante, antiefractie etc.), garnituri de etansare EPDM, accesorii pentru fabricarea plaselor de protectie impotriva insectelor, amortizoare si kit-uri de rama pentru usi etc. Aria de distributie s-a extins, in principal, in regiunea de sud-est a Romaniei, prin birouri si magazine proprii de desfacere in Bucuresti, Galati, Cernavoda si Urziceni, precum si prin prezenta unor agenti de vanzari in Tulcea, Braila, Calarasi si Slobozia. Totodata, in judetul Prahova suntem reprezentati de firma Metatools, care are aceeasi structura actionariala si domeniu similar de activitate. De asemenea, se efectueaza livrari ocazionale si in alte regiuni ale tarii, precum si la export, in state invecinate, cum ar fi Bulgaria. Principalele probleme pe care le intampinam in prezent in derularea activitatii sunt reprezentate de durata mare a termenelor de plata, solicitarile preponderente de produse ieftine, frecventa mica a comenzilor, costurile mari de transport si concurenta neloiala. Din punctul nostru de vedere, solutii pentru deblocarea pietei se regasesc chiar si in interiorul bransei, dar pentru 2011 previziunile noastre indica o mentinere a activitatii la nivelul din 2010, cu posibilitatea unei cresteri de 5%”.
 
2021-video-fer
TSV
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza